reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
just - oderwij sie na chwile od forum i zadzwon do MOPSu i sie spytaj :) 058 782 01 20, 058 625 93 30, 058 625 93 37
poszukaj w necie - ja wlazlam na pierwsza lepsza strone z mieszkaniami i sa takie ponizej 800 zl.
powiedz tylko czy musi to byc Gdynia? Sopot i Gdansk tez wchodza w gre czy nie? Bo ja mam znajomych glownie w gdansku.

Kochane, oto mój dzisiejszy test z siuśków nr 1:

IMG_0064.jpg

:happy::happy::happy::happy::happy:

POK: no generalnie już nie ma dla mnie różnicy, ważne, żeby mieć dach nad głową... już nie wybrzydzam, tylko w Gdyni dobrez mi się mieszka, lubię to miasto przyzwyczaiłam się, jedyny warunek to bliskość do komunikacji, bo muszę później do pracy do Sopotu dojeżdzać, więc wolałabym jakoś przy SKMce zamieszkiwać...

Mary - widok sliczny! :))) a powiedz, na kiedy mialas termin @? tzn ile dni przed wyszedl Ci pierwszy pozytywny? :) Za 2 tygodnie mam nadzieje dostac od Ciebie mejla z danymi do tabelki! :)

just - no to spoko. czegos poszukam. nie obiecuje efektow ale a noz widelec sie cos uda.

reklama
Dziękuję Wam!!! :*:*:*:*

Mary - widok sliczny! :))) a powiedz, na kiedy mialas termin @? tzn ile dni przed wyszedl Ci pierwszy pozytywny? :) Za 2 tygodnie mam nadzieje dostac od Ciebie mejla z danymi do tabelki! :)

Pok - @ przewidywałam mniej więcej na 19 marca, a test wyszedł 2 dni wcześniej. ;-) Jasne, że napiszę maila! Chodzi o objawy ciąży, tak? :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry