reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja umyłam włosy,wysuszyłam,maluje oko i jade zaraz po Domisia:)

SOL,PALEMKA,ZIZI,MADE,PSZCZÓŁKA a Wy gdzie???????

jestem :)

just : mam nadzije, ze znajdziesz mieszkanko... a dlaczego nie szukasz w sopocie skoro tam masz prace? drozej jest? nie znam sie ... a nie ma opcji zeby choc kilka miesiecy odbic sie z kasa i przekoczowac u rodzicow? nie mieszkaja w regionie?????

wiolka : dopiero zobaczylam ze ty po owu i ze byly staranka :) a zatem MEGA WIELKIE I MOCNE &&&&&&&&&&&&&& :))))

oliwka : mi tez sie wydaje ze nie powinnas sie bazowac na TYLM tescie, ze zrobilas go duuuzo za wczesnie :) odczekaj z 4 - 5 dni i powtorz!

pok : a znasz piosneke jenifer "donne moi le temps"???? lubisz? to jest moje JEJ ulubiona piosenka

johanna : hej :) my sie jeszcze nie znamy :)))

mama : lec! aha powiedz mi czy wy w bliznaiku slyszecie halas z domu obok??? no kanalize ( spluszke prysznic itp) dzieci zbiegajace po schodach, uderzenia w sciane rozmowe, muzyke ????

Oliwka - no to musisz poczekać jeszcze MINIMUM 3 dni, a najlepiej 5. Przyjmując, że owulka była w 28 dc, to teraz jest 9 dzień po owu. W 14 dniu po owu test już powinien wyjść, więc życzę masę cierpliwości i spróbuj nie testować przez najbliższe dni. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mama reszta gangu ma widocznie ciekawsze robótki :-p ... a ja czekam na made sobie tu cierpliwie i obgryzam pazury!!! ;-) a umyłabyś za mnie...?????? taaaak mi się nie chce - chyba się w końcu na krótko obetnę :-D

Dziewczyny tak mi się wydaje Pszczółka ma jutro urodzinki nie ?;-)

Kocurek dawaj adres :-) i zaraz jestm i umyje Ci głowe :-)
Nie wiem czemu ale ja lubie myć komuś głowe uwielbiam tą piaaane z szamponu :-D wieem inna jestem :-)

Just z własnego doświadczenia wiem,że sama musisz się dowiedzieć co Ci się należy i brać to rękami i nogami:) sami Ci nie powiedzą i nie dadzą! Nie proś,żądaj! :))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry