reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
JOS- jak sie sąsiadka śmieje głośno to słychać-rozmów normalnych nie słychać,spłuczki też nie ,a co do schodów to mamy je na dzielącej nas ścianie i jak czasem zbiegają szybko to coś tam słychać ,ale oni mają "duże" dzieci :)) 26 lat i 24 lata wiec ich wiecej w domu nie ma niż są...

KOCUREK- no ja właśnie mam krótkie i sobie chwalę:)

dobra jadę ..

reklama
OLI: wiem, wiem... może to wygląda tak, że ja czekam na ich łaskę, ale działam, tylko czasem już psychicznie mam lekką wysiadkę... kurka wodna, co za kraj, tak mam wychowywać przyszłego obywatela, na granicy ubóstwa.... :angry:

Just...tak to jest:( Przykro mi,że musisz prze to przechodzić zamiast w pełni cieszyć się macierzyństwem.
Też popytam znajomych,może wiedzą coś na temat mieszkania.A może Ty daj ogłoszenie?Jest tyle bezpłatnych portali?Może właśnie jakaś babulina Cię przyjmie?Dużo takich jest,za opłaty np albo za pomoc w zakupach itp?
Tak podpowiadam...

Dostałam sms-a z kliniki gdzie przechodziłam stymulację i pobranie komórek jajowych...oni podejrzewają,że utworzyła się torbiel,dlatego takie cyrki z cyklem...mam iść do ginka:(

Boogie - mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć jakąś formę pomocy! Życzę Ci tego bardzo. Nie wiem zupełnie jakie teraz zasady w PL obowiązują, jakie są formy pomocy, ale faktycznie, czasem trzeba wydeptać ścieżkę do urzędów, by coś otrzymać... Mam jednak nadzieje, że tę pomoc otrzymasz!!!

Kocurek tez suszyć lubie :-) zawsze mamie susze i podkręcam :-D :-)
Oliwka 3mam kciuki aby to nie był torbiel :-)

Ale Rafałek dzisiaj szaleje
:-)

OLIWIA, MARY: dzięki wielkie, my kobiety rozumiemy się najlepiej, a szczególnie te, które chcą mieć dzidzię lub już ją mają, teraz zamarzyło mi się własne mieszkanko... małe, kwadratowe, albo jakiekolwiek, ale własne...

boogie musisz się trzymać i działać tak jak do tej pory .... dzwoniłaś do MOPS'u już o ten dodatek mieszkaniowy czy wybierzesz się osobiście??

oj oliwka ale to tylko podejrzenie .... oby fałszywe :)...

Ostatnia edycja:
reklama
KOCUR: pójdę osobiście, to dwie ulice dalej, do urzędu miasta też pójdę, to na tej samej ulicy, wszędzie pójdę, muszę zapewnić bezpieczeństwo mojemu Maluszkowi!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry