reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No, to pranko już wstawione. :-)

Mamuś - kochana, ja zawsze mówię, że podziwiam Twoją organizację!!! :-) Ty już obiadek, a ja dopiero się ze śniadaniem uporałam! :-D

reklama
Mary leń się ile da:) Jeszcze przyjdzie czas na krzątaninę przy dzieciątku:)
Ja dopiero się kąpnęłam,nawet jeszcze nie ubrałam.A muszę bo mój pracownik ma przywieźć papiery do podpisu.

Młodamamusia zaraz tam w pidżamie:)) w ręczniku siedzę:)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Chrupię sałatę lodową ... nie wiedzialam, że może mieć taki ciekawy i złożony smak :rolleyes2:

..trzeba by za porządki wreszcie... ooo widzę, że na szczęście nie tylko ja tak przedłuuużam zabranie się za obowiązki :)... bardzo mnie to cieszy :-p

Ostatnia edycja:
Kobity,tak mi strasznie niedobrze jest:((((((
Zielona herbata pomoże?Bo mięty nie trawię.

witajcie :)

u nas slonko , ladnie , a ja jakas nie do zycia ...

Witam wszystkie po kolei i każdą z osobna:-)
Wstałam i znowu mdli mnie,ledwo kawę przełykam i mam nieziemskie uczucie w ustach:sahara,strasznie sucho i tak bleee

Ninka lepiej,może dzisiaj odwiedzi nas moja sister (9latek) :) dawno jej nie widziałam:(

kurcze te mdlosci podejrzane ... a testy zrob , ale za kilka dni dopiero i koniecznie z porannego moczu :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a pamietacie to? YouTube - Faithless - God Is A DJ
ide dzis wieczorem na ich koncert :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

a w hiszpanskim to mnie strasznie denerwuje to ich seplenienie :)

j pamietam :) kochalam ta piosenke i zespol :) zazdroszcze koncertu !!

POK: kurcze dziękuję, jeśli mogłabyś coś wskórać, to była bym wdzięczna, bo jest już tak trochę nerwowo, ja bym chciała na spokojnie już sobie mieszkanko przygotować dla siebie i Maluszka, graty zacząć zwozić itp... a tu taki dół... dowiedziałam się, że w MOPSie istnieją takie dotacje, tu w Gdyni, że dopłacają do mieszkania nawet do 1000 zł, ale pani, która ostatnio u mnie była, nawet jednym słowem nie wspomniała i wymigiwała się od odpowiedzi....:szok:

a moze takie pokoj ?? Małe mieszkanie na Pomorskiej 14 w Gdyni Dom, Mieszkanie do Wynajęcia - Gumtree Trójmiasto
przy PKP pisze , male jest , ale tanie i bys mogla troche odbic sie !!
tam na stronce jeszcze jest kilka fajnych ogloszen :) Mieszkanie w centrum Gdyni z widokiem na morze od zaraz!!! Dom, Mieszkanie do Wynajęcia - Gumtree Trójmiasto tutaj juz drozsze ..
a co do MOPS to tak jak Oliwka napisala z nimi trzeba ostro !! ja pamietam jak bylam mala i mama z nami zostala sama , ojciec nic nie placil to u nich trzeba bylo sie klocic o wszystko , nawet o to co ci sie nalezy !! wiem , ze np. pampki mozna od nich brac raz w miesiacu :) pisaly dziewczyny na forum jakos teraz , ze sie naleza , ale tego ci nikt nie powie , sama musisz sie isc upomniec i prawie sila im wydrzec :/ dranstwo jak dla mnie i tyle ...
poszukam dla cibie info i jak cos sie dowiem to dam znac :)

Kochane, oto mój dzisiejszy test z siuśków nr 1:

Zobacz załącznik 337402

:happy::happy::happy::happy::happy:

sliczne kreseczki !!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze raz gratulacje !!!

Dziewczyny tak mi się wydaje Pszczółka ma jutro urodzinki nie ?;-)

Kocurek dawaj adres :-) i zaraz jestm i umyje Ci głowe :-)
Nie wiem czemu ale ja lubie myć komuś głowe uwielbiam tą piaaane z szamponu :-D wieem inna jestem :-)

mi tez :)) ladnie prosze :)

oliwku mi zielona pomaga ale taka liściasta ... już jej sam zapach dobrze mi robi... no i może świeżym powietrzem pooddychaj jak juz suchutka będziesz...

reklama
hej kobietki-u mnie pogoda że szkoda gadać-przed chwilą mój książe udał się na drzemkę-tylko był trochę oburzony faktem że jest z mamą w domku i musi się zresetować-a mnie znowu zaczyna boleć w kroku,mimo brania luteiny-chyba muszę jednak położyć się na płasko i nic nie robić-a tak już fajnie było, czułam się dobrze i nic nie bolało;(, ehh życie
no nic, ślę cieplutkie pozdrowienia-jakby coś ja mam dziś na obiadek frytki i paluszki rybne-zapraszam do siebie-brakuje mi tylko pomysłu na surówkę;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry