reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos no tak Poldus juz sobie kolegow znalazl wiec pewnie woli z nimi byc :)
mi juz lepiej , zjadlam popilam kakao :) ja mleka nie lubie i kakao to moze pilam jak bylam malutka o ile wogole , a teraz co rano musze hehe

Asionek adres poprosze i zaraz jestem :-)
Juz 10 tydzien jejQ jak to szybko leci :-)
Oliwka zielona pomożę :-)

zapraszam do Francji na Lazurowe :)
czs strasznie szybko leci :) mi sie wydaje , ze dopiero co test zrobilam i byl 3tc , a tutaj prosze bardzo juz 10 ;))

ASIONEK: kochana dziękuję, umówiłam się na spotkanie jutro :-D:-D:-D dzięęęęęęękuję :* dzwoniłam na te mieszkanko, huuuuuuuuura!!!!! :-D:-D:-D

superrrrrrrrrrrrrrr , ciesze sie bardzo i trzymam dalej kciuki zeby mieszkanko bylo w miare ok i zebyscie sie pozytywnie dogadali &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

reklama
Młodamamusia-fajne kilogramki;), ehh to z Rafałka może być duży chłopak, ja w pierwszej ciąży złapałam 18 kg a Danio miał 4,2kg;), no mi jak na razie coś ok 6kg się przyplątało-tylko podejrzewam że tymi lodami sobie jednak nie pomagam, nie mówiąc już o frytkach:zawstydzona/y:(ale to tylko raz kiedyś;))
Kocurek dzięki-ale szczerze szlag mnie trafia od nic nie robienia-byłam zawsze aktywną osobą a teraz dooooopa;(

ja na razie uczę mojego syna porządków-dziś posprzątał autka jak mu obiecałam szlaban na bajki;), wredna mama wiem,wiem;)
ale z mopem, odkurzaczem(ale nie włączonym ) to chętnie biega;), pomaga mi myć naczynia-szczegół że cały mokry potem, obierać warzywa (nożem turystycznym), powoli się chłopak wdraża;)

Też bym chciała mieć do kogo iść na obiad:(
Jedyne co to restauracja:(
Pracownik był,podpisałam mu stosy dokumentów...facet chce kredyt na budowę domu a ganiają go z każdym świstkiem do mnie po podpis...
Just trzymam &&&&,a jakby jakaś kaucja czy coś to negocjuj:)Że,mniej,na raty itp:)

just : super!!!! uda sie :)
asionek : kakao mniiiaaaaaaaaaaaam
ps. szukacie caly czas mieszkania/domu? ja przegladam oferty ... ciagle te same domy... a ceny... boze...

kocurek : hej :) poldus troche pomaga, klocki drewniane lego do kartonow wklada, ksiazki tez na polke a z reszta jets cieeeeeeeeeeeezko................................ :)
gl. z porzuconymi zapomnianymi ciastkami rozdeptanymi i wbitymi w dywan :)

paulina : dobrze robisz, nie daj sie ! :) szlaban to szlaban :)

Jos-sprzątanie zajęło mu 5 min. także szlaban odwołany;) ale miał limit na bajki, oczywiście próbował wymuszać więcej, ale mama to twarda sztuka i udawany płacz nie działa;)

hej Serg-jak tam lepiej?

Hej Jos i Paulinka :-)

A ja już mam weekend - na szczęście :tak: Byłam z wczoraj na dzisiaj na dodatkowej nocce w pracy - wypracowane 47 godzin w tym tyg mam :zawstydzona/y: :szok: I nie śpię od wczoraj od 18:00 ;-) hihi... ale chyba zaraz do spania idę, bo coś już mnie sen łapie, a o 17:00 mamy w domu gościa, więc by wypadało jeszcze coś zrobić przed wizytą...

Babeczki, mam pytanko: czy ciągnięcie i kłucie w dole brzucha w okolicy jajnika to normalny objaw ciąży? Nie wiem, może powinnam iść wcześniej do gina... :confused:

Asionek - jak Ty miałaś? Bo wspominałaś o podobnych do moich objawów zmęczenia itd., więc moze i tu mamy podobnie...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry