reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kociaku - dzięki!!! :*:*

Jos - oj, minie parę tygodni zanim ochłonę! :-D

Oliwka - niestety nie liczy się... Kurczę, chciałabym, żeby u Ciebie były te II!!! Ale poczekaj cierpliwie!

Babki, jest 14.30, a ja w piżamie siedzę!!! :szok::szok::szok::-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2: O, matko, ja już ze 2 h idę pod prysznic! :szok::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
mary : :-D

oliwka : ten ostatni test cyfrowy to ja go robilam 5 dni i 3 dni przed data @ i juz wyszedl mi dwa razy ciaza 1-2 tyg.
asionek tez go robil chyba nawet tydzien przed data @, albo 5 dni ale wiem ze tez jakos sporo i tez jej wykazal juz ciaze 1-2 tyg
te testy sa super!
dziewczyny my uciekamy do bawialni, bede pozniej :)

Hehe dziewczyny :)))) coraz większy problem z tym w co się ubrać :-D właśnie zrobiłam sobie rewię mody - znowu połowa rzeczy, które zaprezentowałam na wybiegu do odłożenia :sorry: coś czuję, że uszczuplę portfel o kolejną spódniczkę bawełna+strech - o spodniach to już dawno zapomniałam :eek: a ja taka dżinsiara zawsze byłam :eek: Dobrze, że chociaż buty ciągle w tym samym rozmiarze :-D no i torebki!! :-D:-D
Ale problem z płaszczykami - nie moge zapiąć za cholerę!!! A na dworze zimno... dobrze, że jeden jeszcze się jakoś daje zawiązać ;-)

Babeczki, mam pytanko: czy ciągnięcie i kłucie w dole brzucha w okolicy jajnika to normalny objaw ciąży? Nie wiem, może powinnam iść wcześniej do gina... :confused:

Asionek - jak Ty miałaś? Bo wspominałaś o podobnych do moich objawów zmęczenia itd., więc moze i tu mamy podobnie...

ja do tej pory mam bole , ciagniecia , klocia czasami dosc silne , tez sie martwilam , ale poniezwaz na USG jest ok i nie plamie wiec siedze na tylku w domu i nie mecze lekarzy hehe
tak wiec moze byc tak juz codziennie :) jak odpukac , krawienie obojetne jakie !!! by bylo to lec na IP , tak to jest ok mysle :)

tego pierwszego nie znam .... komputer widzialam :)
a testy mam w domu , bo sama je robilam :)
sa super i bardzo czule !!! takze dla niecierpliwych idealne hehe

Kociaku - dzięki!!! :*:*

Jos - oj, minie parę tygodni zanim ochłonę! :-D

Oliwka - niestety nie liczy się... Kurczę, chciałabym, żeby u Ciebie były te II!!! Ale poczekaj cierpliwie!

Babki, jest 14.30, a ja w piżamie siedzę!!! :szok::szok::szok::-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2: O, matko, ja już ze 2 h idę pod prysznic! :szok::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2:

tez siedze w pizamie ... ale u mnie takie dni to norma:/ takze sie przyzwyczajaj kochana , ze roznie moze byc :) ja niekiedy to nawet musze sie zmuszac zeby isc pod prysznic , taka jestem zamulona :szok:

Hehe dziewczyny :)))) coraz większy problem z tym w co się ubrać :-D właśnie zrobiłam sobie rewię mody - znowu połowa rzeczy, które zaprezentowałam na wybiegu do odłożenia :sorry: coś czuję, że uszczuplę portfel o kolejną spódniczkę bawełna+strech - o spodniach to już dawno zapomniałam :eek: a ja taka dżinsiara zawsze byłam :eek: Dobrze, że chociaż buty ciągle w tym samym rozmiarze :-D no i torebki!! :-D:-D
Ale problem z płaszczykami - nie moge zapiąć za cholerę!!! A na dworze zimno... dobrze, że jeden jeszcze się jakoś daje zawiązać ;-)

ja naszczescie jeszcze wlaze w swoje rzeczy , chociaz spodnie to juz gorzej , bo niektore cisna ...
a ktory ty masz juz tyg. ?? :)

Jos wiesz na sobie zerkam na ogloszenia czasami , ale do przeprowadzki to pewnie jeszcze minie sporo czasu , bo nie mam checi znowu sie przenosic :/ w tym roku od marca chyba z 9 razy zmienialismy mieszkanie wiec narazie stop!! jak sie dziecko urodzi to sie pomysli :)

No, prysznic już wzięłam, galoty poprałam. :-D I wcinam pakę z czekoladkami. :sorry::-D Ale już mówię stop, bo obiadu nie zjem. A co tu dziś na obiad... Łososiek chyba będzie pieczony. :-)

Oliwka - ja też się doszukać nie mogłam nigdzie informacji z czułością tego testu. Jest tylko info, że 4 dni przed @ już wykrywa ciążę.

Asionek - dzięki, kochana! :-) Ja mam na całe szczęście pracę biurową, więc nie mam obaw o dźwiganie itp. A do końca lipca pracuję na 60% etatu, wiec też się nie przemęczam. Ale zmęczona jestem strasznie, to fakt i w pracy przysypiam! :-D A Ty na L4? Tu nie chcą dawać, bo ciąża to nie choroba... Taki kraj, takie podejście. Ale mi nie potrzeba i mam tylko nadzieję, ze tak zostanie do końca! A kiedy wstawiłaś suwaczek? :-) Ja czekam do USG chyba...

Ostatnia edycja:
Nie chcą dawać mary ??? fakt, że nie choroba ale co jeśli nie ma się siły zebrać i wisi nad klozetem non stop??? Chyba wtedy się litują?? :((( No nie wyobrażam sobie chodzenia do pracy w I trymestrze :no2:

asionek ja terminowo jestem w 11 tyg. ale na USG maluszek rośnie szybciej i ma już 12 tydzień :-) poza tym chyba faktycznie w II-giej ciąży szybciej się brzuszek powiększa ..... no jezcze jest teza, że byłam dość szczupła XS i S nosiłam i może dlatego teraz nie mogę się w to wcisnąć :-D A nie widzę, żebym tyła bo jem ostrożnie i wybieram co zdrowsze rzeczy ;-)

hej kobietki, potrzebuje waszej opini, znowu swiruje:)
wiec dzis jest 11dc temperature mierze od 7dc i caly czas spada, a przepraszam od wczoraj jest taka sama, niom i mam albo mialam ten stan zapalny wczoraj skonczyly mi sie antybiotyki, juz super sie czulam i od kilku godzin znowu czuje podbrzusze i sie zastanawiam czy co niewyleczony stan zapalny czy ewentualna owulacja ? juz nie pamietam jak boli na owulacje czy podbrzusze czy same jajniki, nie wiem czy mam dzownic do lekarza czy czekac czy cos robic, co myslicie ?

reklama
Kocurku - w takich przypadkach oczywiście dają! No i jesli masz pracę, która może zaszkodzić. Ale jesli nic się za bardzo nie dzieje i z pracą też jest OK, to nie dają. A są i tacy, co w ogóle nie chcą dawać! Mam koleżankę, która w styczniu urodziła dziewczynkę, której lekarz nie chciał dać zwolnienia mimo, że jej praca narażała ja i dzidzię na niebezpieczeństwo!!! Ale różnie bywa...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry