Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

właśnie zrobiłam sobie rewię mody - znowu połowa rzeczy, które zaprezentowałam na wybiegu do odłożenia
coś czuję, że uszczuplę portfel o kolejną spódniczkę bawełna+strech - o spodniach to już dawno zapomniałam
a ja taka dżinsiara zawsze byłam
Dobrze, że chociaż buty ciągle w tym samym rozmiarze
no i torebki!! 

Babeczki, mam pytanko: czy ciągnięcie i kłucie w dole brzucha w okolicy jajnika to normalny objaw ciąży? Nie wiem, może powinnam iść wcześniej do gina...![]()
Asionek - jak Ty miałaś? Bo wspominałaś o podobnych do moich objawów zmęczenia itd., więc moze i tu mamy podobnie...
Mikroskop owulacyjny DONNA + 10 szt test ciążowy (1495808979) - Aukcje internetowe Allegro
widziałyście????????
CLEARBLUE MONITOR PŁODNOŚCI komputer owulacyjny (1478805778) - Aukcje internetowe Allegro
i to: CLEARBLUE CYFROWY TEST CIĄŻOWY +TYDZIEŃ CIĄŻY (1478805731) - Aukcje internetowe Allegro
Uciekły wszystkie?
Kociaku - dzięki!!! :*:*
Jos - oj, minie parę tygodni zanim ochłonę!
Oliwka - niestety nie liczy się... Kurczę, chciałabym, żeby u Ciebie były te II!!! Ale poczekaj cierpliwie!
Babki, jest 14.30, a ja w piżamie siedzę!!!O, matko, ja już ze 2 h idę pod prysznic!
![]()

Hehe dziewczyny))) coraz większy problem z tym w co się ubrać
właśnie zrobiłam sobie rewię mody - znowu połowa rzeczy, które zaprezentowałam na wybiegu do odłożenia
coś czuję, że uszczuplę portfel o kolejną spódniczkę bawełna+strech - o spodniach to już dawno zapomniałam
a ja taka dżinsiara zawsze byłam
Dobrze, że chociaż buty ciągle w tym samym rozmiarze
no i torebki!!
Ale problem z płaszczykami - nie moge zapiąć za cholerę!!! A na dworze zimno... dobrze, że jeden jeszcze się jakoś daje zawiązać ;-)
I wcinam pakę z czekoladkami. 
Ale już mówię stop, bo obiadu nie zjem. A co tu dziś na obiad... Łososiek chyba będzie pieczony. :-)
A Ty na L4? Tu nie chcą dawać, bo ciąża to nie choroba... Taki kraj, takie podejście. Ale mi nie potrzeba i mam tylko nadzieję, ze tak zostanie do końca! A kiedy wstawiłaś suwaczek? :-) Ja czekam do USG chyba...
A nie widzę, żebym tyła bo jem ostrożnie i wybieram co zdrowsze rzeczy ;-)