reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mary rozczulasz tymi testami .... :) pięknie widać, że dzisiejszy plusik mocniejszy!

gumiś wiesz... ja też taki sceptyk i wcześniej trochę z pobłażaniem patrzyłam na akcje dziewczyn z tym całym mierzenien i testowaniem owu - a potem po kolejnym nieudanym cyklu sama wpadłam jak śliwka w kompot i mierzyłam CODZIENNIE i testy robiłam - nic by to w sumie nie dało bo z Grześkiem widzimy się w weekendy tylko i łatwo było nie trafić aaale ..... pewnej soboty kreska na teście owu była prawie tak mocna jak kontrolna a wieczorem akurat mieliśmy czas dla siebie :))))) No i rośnie mi teraz brzucholek :))))) I jestem bardzo zadowolona z mierzenia i testowania bo wiem dokładnie KIEDY maluszka zdziałaliśmy :)))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Jestem-dzieci poodbierane,piekarenka znów zaliczona-teraz dzieci wcinają chałkę z dzemem od babci:)
ja melduję sie z zieloną herbatką :)

EWULA- witej,mase czasu Cie nie było :)
w tym cyklu działasz te t.owu??? ja chce je kupić na kwiecień :)

reklama
hmm a myslicie ze przy 29 dniowych cyklach dzisiaj nie jest za pozno (11dc) hm moze faktycznie pomoge w tym cyklu naturze obieclam sobie ze do maja bez pomocy, zdam sie na los, temp mierze bo w zeszlym cyklu nie mialam owulki i jak pojde do lekarza to zeby w razie czego miec jakies argumenty, ale cos czuje ze w tym miesiacu bedzie ok, to co jechac po te testy czy moze odpuscic juz ten cykl?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry