reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hehe nniom musze to jeszcze przemyslec, narazie nie daje mi spokoju to podbrzusze, wyobraznia juz sie prawie przegrzewa, i zastanawiam sie czy ja jeszcze czegos z pecherzem nie mam bo bardzo czesto siusiam... mozna cos bezpiecznego samemu na to zaradzic? ehh na serio w tym tygodniu musze isc do rodzinnego i zrobic podstawowe badania bo zaczynam furii dostawac, nienawidze jak cos sie dzieje i nie wiem co :/ a i tak ten cykl spisuje na straty:P watpie ze przy jakimkolwiek stanie zapalnym a tym bardziej jajnikow uda sie, wiec mam pelen luzik co do zafasolkowania, tylko irytuje mnie ze nie cos sie tam swieci..

MŁODA- witaj najedzona :)))

EWULA- a napisz ile płaciłaś??w Superfarmie kupiłaś?? bo ja sie wybieram do Superf :)

KOCUREK- czyli polecasz testowanko owulacyjne:)))

młoda cały czas was czytałam ale byłam bardzo zapracowana i zabiegana ale wszystko u mnie ok tylko jestem przemęczona

mama w sumie kupiłam całkiem przypadkowej aptece i troche zabuliłam 23,60zł

mama polecam no pewnie :tak: a Twoje skarbki chyba też były wytestowane...?

Miłego wieczoru :-) Zostawiam dla Was buziaki :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* do jutra albo pojutrza !!

reklama
Kocurku na wzajem :* Buźka! ;** :-)
Ewula no to do łóżeczku uciekaj juz juz:-) broń boże zebym Cie wyganiała... Co to to nie :-)
Odpoczywaj kochanie :-) ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry