reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ANNACHOL- a chcecie wcześniej wziąć ślub?? bo myślę ze warto by od tej strony zacząć skoro chcecie być rodzinką-a wtedy rodzice nie bada mieli ALE.....:)

JOS- no to git ,ze wybawiony...a ja chyba wpisze w google co to moze znaczyć bo caly dzień to za mną chodzi...

smacznych kolacyjek dziewczyny :))

Jos- dzieki,już też znalazła...rozwój interesu...ciekawe-tylko,ze ja żadnego interesu nie planuje:)))
chyba ,ze Tom swój interes rozwinie w kwietniu :))))))))))))))

MADE napisała mi ,ze odsypia szpital i jutro wleci Was wszystkie wycałować i podziekować za ciepłe słowa :)

zmykam, bo łapie doła znowu, jest mi tak przykro, że wciąż nam nie wychodzi, mam nadzieje, że moje malżeństwo nie ucierpi na tym, bo ostatnio mam bardzo mieszane uczucia...nic spadam słonka ... kolorowych snów Wam życzę, zwłaszcza tobie mamuś :-)

dobranoc

No, prysznic już wzięłam, galoty poprałam. :-D I wcinam pakę z czekoladkami. :sorry::-D Ale już mówię stop, bo obiadu nie zjem. A co tu dziś na obiad... Łososiek chyba będzie pieczony. :-)

Oliwka - ja też się doszukać nie mogłam nigdzie informacji z czułością tego testu. Jest tylko info, że 4 dni przed @ już wykrywa ciążę.

Asionek - dzięki, kochana! :-) Ja mam na całe szczęście pracę biurową, więc nie mam obaw o dźwiganie itp. A do końca lipca pracuję na 60% etatu, wiec też się nie przemęczam. Ale zmęczona jestem strasznie, to fakt i w pracy przysypiam! :-D A Ty na L4? Tu nie chcą dawać, bo ciąża to nie choroba... Taki kraj, takie podejście. Ale mi nie potrzeba i mam tylko nadzieję, ze tak zostanie do końca! A kiedy wstawiłaś suwaczek? :-) Ja czekam do USG chyba...

ja mialam isc do pracy lub cos otwierac jak sie okazalo , ze w ciazy jestem , takze siedze w domu ...a plany musialy zejsc na dalszy plan :)
ja jakos odrazu wstawilam suwaczek :) wierzylam , ze tym razem bedzie dobrze i dalej wierze :)

asionek ja terminowo jestem w 11 tyg. ale na USG maluszek rośnie szybciej i ma już 12 tydzień :-) poza tym chyba faktycznie w II-giej ciąży szybciej się brzuszek powiększa ..... no jezcze jest teza, że byłam dość szczupła XS i S nosiłam i może dlatego teraz nie mogę się w to wcisnąć :-D A nie widzę, żebym tyła bo jem ostrożnie i wybieram co zdrowsze rzeczy ;-)

ooo to juz duze malenstwo masz :))
podobno szybciej , wszedzie pisza o tym i kobiety tez pisza wiec cos w tym jest :)
chociaz ja na wieczor to juz mam normalny ciazowy brzucholek ;))

Będę robiła test codziennie rano:) aż do środy,wtedy już będzie wiadomo,że ciąży nie ma jak nie wyjdzie...

nie szkoda ci kasy ?? :) bez sensu sie stresowac , poczekaj kilka dni i zrob :)

hehe nniom musze to jeszcze przemyslec, narazie nie daje mi spokoju to podbrzusze, wyobraznia juz sie prawie przegrzewa, i zastanawiam sie czy ja jeszcze czegos z pecherzem nie mam bo bardzo czesto siusiam... mozna cos bezpiecznego samemu na to zaradzic? ehh na serio w tym tygodniu musze isc do rodzinnego i zrobic podstawowe badania bo zaczynam furii dostawac, nienawidze jak cos sie dzieje i nie wiem co :/ a i tak ten cykl spisuje na straty:P watpie ze przy jakimkolwiek stanie zapalnym a tym bardziej jajnikow uda sie, wiec mam pelen luzik co do zafasolkowania, tylko irytuje mnie ze nie cos sie tam swieci..

ja w czasie dni plodnych mam tez ( znaczy mialam ) , ze latalam siku wiecej i taka opuchnieta bylam :) taki nacisk jakis zawsze sie robil no i rozne bole jajnikow i klucia ... takze moze proboj juz teraz przez kolejne 5 dni ?? :) u mnie zadzialalo i u Mary tez :)

PALEMKO- dziekuje :* Tobie również...
tule Cie do serca Ty wiesz ,ze jestem z Tobą ....

ASIONEK- no i 1/4 ciąży masz za sobą :)

Bardzo chcemy byc rodziną plany ślubu też są.albo 2012 max początek 2013 chce ślub koniecznie zimą.nie chciała bym miec dziecka z kims z kim nie planuje zycia do grobowej deski

reklama
ANNACHOL- a chcecie wcześniej wziąć ślub?? bo myślę ze warto by od tej strony zacząć skoro chcecie być rodzinką-a wtedy rodzice nie bada mieli ALE.....:)
)

Bardzo chcemy byc rodziną plany ślubu też są.albo 2012 max początek 2013 chce ślub koniecznie zimą.nie chciała bym miec dziecka z kims z kim nie planuje zycia do grobowej deski

nawet mój nick jest z jego nazwiskiem mam na nazwisko Żebrowska a juz wpisałam cholewińska
annachol ;D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry