reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a miedzy Wami jaka jest różnica ?
Między nami jets spora jak będę miała 18 to on ma 37

rodzice zakceptowali związek reagularnie sie widujemy na basen kina jezdzimy, pozwolili sie wyprowadzic bo wiedza ze mam poukladane w glowie
widzieli że to zaradny, odpowiedzialny, opanowany,spokojny, niezależy facet
ale przez prawie miesiac cięzko było tata go wogóle na ocyz nie chciał widziec a teraz jak kumple

ANNA- no spora ,ale nie powalająca :)) bedzie dobrze-jesteś Go pewna to najważniejsze:) mój mąż ma 39 lat.
a skoro rodzice zaakceptowali związek to zaakceptują i plany :)

ja zmykam na dziś-dzieci śpią,kolacja zjedzona ide z menem posiedzieć ..jakiś film obejrzymy..

papa :)

PALEMKO- dziekuje :* Tobie również...
tule Cie do serca Ty wiesz ,ze jestem z Tobą ....

ASIONEK- no i 1/4 ciąży masz za sobą :)

coraz mniej mi zostalo :) szybko zleci tym bardziej , ze wakacje beda , a lato zawsze szybko mija :) do mnie tez bedzie rodzinka przyjezdzac wiec czas wypelniony po brzegi :)

Bardzo chcemy byc rodziną plany ślubu też są.albo 2012 max początek 2013 chce ślub koniecznie zimą.nie chciała bym miec dziecka z kims z kim nie planuje zycia do grobowej deski

jak dla mnie facet musi byc straszy :) moze dlatego , ze ja zawsze powazniejsza bylam i jakas taka dojrzalsza przez zycie dosiadczona dosc mocno ...

ja ci powiem tyle , co juz ci napisalam :) nie szukaj potwierdzenia na forach u obcych ludzi
zrob tak jak ci serce mowi i jak twoj partner mysli , w koncu to wasze zycie , a nie nasze lub twoich rodzicow :)

i jak Mama napisala jest tez miejsce dla mlodych mamus , takze tam napewno znajdziesz zrozumienie i wsparcie :)

agapa - a jakie leki dostalas na podwyzszona prolaktyne? zlecil Ci badania krwi, zeby sprawdzic czy to np. prolaktyna? bo u mnie np. brak owulki wynikal z progesteronu, bo nie rozumiem co ma potrwac 3-4 m-ce? samo przejdzie?

ciesze sie, ze juz ma lepszy humorek :)

w 6tc :) bylo juz serduszko i slyszelismy bicie :)

Agape dobrze , ze tam nic nie dzieje sie zlego :) a dal ci cos na ta prolaktyne ??

kurka jakie ja bledy robie :szok: przepraszam was bardzo !!!

Dostałam skierowanie na badanie czy to napewno prolaktyna. Jeśli się okaże że tak to brak owulki może potrwać nawet 3-4 miesiące. Pow. że to jest najbardziej prawdopodobną przyczyną tego że nie zaciążyłam, bo w badaniu gin. nie widzi żadnych nieprawidłowości, na usg też nie, Tylko w jajnikach te pęcherzyki są za małe czy coś takiego i powinny już pękać a nie zanosi się na to. No ale kazał próbować bo nigdy nic nie wiadomo. Badanie zrobię w przyszłym tygodniu i dam wam oczywiście znać.

Majka mi złapała rotawirusa i dziś miałam pokój i łazienkę zasr....

Cześć.

Ależ jestem zła. Po raz 4 muszę poprawić ankietę dla rodziców, bo się promotor ciągle czepia :|

Opowiadajcie co na forum, bo nie mam siły nadrabiac :(

Hej Rurka:) Mnie od popołudnia prawie nie było...latałam.
Siostra przyjechała ale dzika jest jak cholerka:( Jutro chce wracać do domu swojego....a ja tak dawno jej nie widziałam:(

No cóż,widzę,że wszyscy śpią:(
Dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej jest tu ktos?? kupilam testy zrobilam, negatywny, dziewczyny wyjezdzam na weeknd mysliscie ze cos sie stanie jak jutro pomine i zrobie dopiero w niedziele?

reklama
Agapa kurka jakis wirus chyba jest , bo z mama wlasnie gadalam i siorka i jej synek tez wlasnie maja rota :/
gin ma racje probujcie !! nigdy nic nie wiadomo :)

Gumisie a nie mozesz ze soba zabrac testow ?? ja tam sie nie znam , ale jak juz zaczelas to chyba lepiej je robic codziennie ...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry