reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ANNA- no to myśle,ze możecie rozpocząc planowanie bo skoro pisalaś ,ze zabezpieczeni jesteś finansowo..jesteś swojego partnera pewna,to wiek nie ma tu znaczenia...to znaczy ogólnie ma ..wiadomo,ale chodzi mi o Ciebie-masz 19 lat tak??

a w Avatarze to Twoja fotka???bo jeśli tak to masz super włosy :)

reklama
ANNA- no to myśle,ze możecie rozpocząc planowanie bo skoro pisalaś ,ze zabezpieczeni jesteś finansowo..jesteś swojego partnera pewna,to wiek nie ma tu znaczenia...to znaczy ogólnie ma ..wiadomo,ale chodzi mi o Ciebie-masz 19 lat tak??

a w Avatarze to Twoja fotka???bo jeśli tak to masz super włosy :)

tak oczywiście na zdjęciu jestem ja
w czerwcu skoncze 18 lat

Czy któraś z was uważa że różnica w zwiazku jest bardzo ważna?
ile max według was jest róźnica do zakceptowania

Ostatnia edycja:
ANNA- śliczna z Ciebie dziewczyna :))

skoro za rok planujecie slub i dzidzie i masz już tak wszystko poukładane to tylko pogratulować...
powodzenia Ci życzę ...

nie wiem czy widziałaś ,ale jest wątek młodych mamusiek-widziałaś ??:)

jestem i ja ... :tak:

oliwka - doczytałam, ze test negatywny-przykro mi, mam nadzieje, że za wczesnie zrobiłaś ;-)Wiem , widok przygnębiający, osobiscie widziałamgo juz ze 20 razy :wściekła/y:-życie !!! :angry:

Hej Palemko:)
Wiem,ja już też tyle razy widziałam.... :(

nie szkoda ci kasy ?? :) bez sensu sie stresowac , poczekaj kilka dni i zrob :)

Mam zapas testów...zużyję:)

tak oczywiście na zdjęciu jestem ja
w czerwcu skoncze 18 lat

Ładna kobietka i taka młoda:)

Dziewczyny ja właśnie wróciłam z zakupów,chodziłam jak naćpana po sklepie,nie mogłam się skupić,wracałam 3 razy po coś,zapominałam...
Zrobiłam na kolację pitę z kurczakiem,pomidorem,groszkiem i sosikiem majonezowym:) Tylko ten majonez mi ciąży.
Aaaa,wciąż mnie mdli:)
Jadę zaraz po siorkę na przystanek,zajrzę później.

ANNA- śliczna z Ciebie dziewczyna :))

skoro za rok planujecie slub i dzidzie i masz już tak wszystko poukładane to tylko pogratulować...
powodzenia Ci życzę ...

nie wiem czy widziałaś ,ale jest wątek młodych mamusiek-widziałaś ??:)

Jestem inna niz inne dziewczyny w mym wieku szukałam cały czas stabilizacji, nie chodze na dyskoteki nie kreci mnie to wogóle najwazniejsze dla to to rodzina zwiazek zwierzea, nie mam ani jednej koleżnaki przez to właśnie ze jestem inna mam inny cel nie pale nie pije do upadłego wszyscy mi sie dziwią dlatego właśnie potrzebowałam rozmowy na takim oto forum

pragniemy tego dziecka bardzo ale to co mnie dobija to rodzice właśnie bardzo bedzie mnie bolało jak beda mieli pretensje

ANNA- pewnie,ze każda jest ładna,ale nie każdą widzę bo nie wszyscy maja fotki w avatarze;-):-)

ja też wyszłam z domu mając 19 lat-wyjechałam do Poznania na studia..w pracy poznałam przyszłego męża i tak oto jestem z Nim 12 lat ,po ślubie prawie 8 lat..też mialam wszystko poukładane dlatego Cie rozumiem...tylko ,ze ja pierwsza dzidzie poroniłam a potem byla walka prawie roczna o kolejną ciąże i tak zeszlo ,ze pierwszą dzidzie urodzilam w wieku 26 lat...teraz mam 32 i ponad rok staramy sie o 3 dziecko...w grudniu znowu miałam poronienie...

myśle ,ze skoro masz wszystko zaplanowane to licze,ze i rodzice sie "przekonają" do Twojego planu na życie...

Bardzo chciała bym w to wierzyć i mam głeboka nadzieje że tak właśnie bedzię że sie pogodzą a jak nie trudno najbardziej obawiam sie tego co ojciec powie choc nie raz mówia mi to moja sprawa moje życie

A czy któraś z was uważa że zwiażek z róźnica wiekową to porażka? jaka uważacie za górna granice różnicy wiekowej?

ANNA- co do różnicy wieku to u mnie jest 7 lat i jak dla mnie optymalnie-ja zawsze byłam poważniejsza niż moje rówieśniczki i wiedzialam ze lepiej "dogadam" sie z facetem starszym niż takim w moim wieku...i tak mi sie udało "trafić " :))

OLIWKA- &&&&

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry