reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCUREK- nie,moje dz.są po hormonach ale nie testowałam...papa:)

EWULA- no widzisz to troche zapłaciłaś..myslałam ,ze w Superf.kupiłaś.

reklama
mamanastępny cykl jak będzie trzeba to zacznę brać CLO testy będą potrzebne i wtedy chyba zamówie przez internet z tej strony co kiedyś polecałyście. Z torbami można pójść z takimi cenami

mama aaj no widzisz tak się za tymi testami ujmuję, że aż nową rzeczywistość tworzę!!! BUZIAK :-D

teraz naprawdę spadam papapapapaaaaaa....... :) :) :)

EWULA- no ceny masakra! ja ostatnio w Superf.kupowałam w prom.za 13 zl wiec spoko i teraz też bym chetnie za tyle kupiła...no ale zobacze jaka bedzie cena jak pojade ..

mąż wrócil ide obiada podać :)

jestem i ja ... :tak:

co u Was panny ?
Wcinam kanapki z powidłami i postanowiłam do Was zajżeć ... Co tam ?

oliwka - doczytałam, ze test negatywny-przykro mi, mam nadzieje, że za wczesnie zrobiłaś ;-)Wiem , widok przygnębiający, osobiscie widziałamgo juz ze 20 razy :wściekła/y:-życie !!! :angry:

mama - jeszcze konta nie doładowałam, jestem dzis u mojej mamy, znaczy spię, potem pójdę z psem na spacer i doładuje konto, to poslę Ci fotkę ;)

reklama
jos- I jak tam Polduś wybawiony??

czy któraś wie co to znaczy ja się snią wszy ??????????mi sie dziś śniła cała masa-jakiemuś dziecku(nie swojemu) wyciągałam z głowy-masakra-nie wiem skąd takie sny mam ...albo spać nie moge albo jakieś dziadostwo mi sie śni....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry