Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mamanastępny cykl jak będzie trzeba to zacznę brać CLO testy będą potrzebne i wtedy chyba zamówie przez internet z tej strony co kiedyś polecałyście. Z torbami można pójść z takimi cenami
EWULA- no ceny masakra! ja ostatnio w Superf.kupowałam w prom.za 13 zl wiec spoko i teraz też bym chetnie za tyle kupiła...no ale zobacze jaka bedzie cena jak pojade ..
co u Was panny ?
Wcinam kanapki z powidłami i postanowiłam do Was zajżeć ... Co tam ?
oliwka - doczytałam, ze test negatywny-przykro mi, mam nadzieje, że za wczesnie zrobiłaś ;-)Wiem , widok przygnębiający, osobiscie widziałamgo juz ze 20 razy -życie !!!
mama - jeszcze konta nie doładowałam, jestem dzis u mojej mamy, znaczy spię, potem pójdę z psem na spacer i doładuje konto, to poslę Ci fotkę
czy któraś wie co to znaczy ja się snią wszy ??????????mi sie dziś śniła cała masa-jakiemuś dziecku(nie swojemu) wyciągałam z głowy-masakra-nie wiem skąd takie sny mam ...albo spać nie moge albo jakieś dziadostwo mi sie śni....