reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
gumisia jedź po testy - masz testy i masz większa kontrolę :-D a tak na serio to będziesz chyba wiedziała na czym stoisz....

mama dołączam z zieloną fusiastą :-) made coś nie dotarła jeszcze .....

ewula hahahahahahaaa :-D:-D:-D

reklama
GUMISIA ja robilam testy owu od 10d.c. przy 27dniowych-tak bylo na ulotce napisane i tak zaczelam ,wiec Ty możesz jeszcze w tym cyklu ją złapać na testach skoro masz 11d.c. a cykle 29 dniowe..

KOCUREK- nie bylo Made ???już Jej wystosowałam smska z zapytaniem:tak::-)

mama hej:-) zabiegana jestem ale juz weekend :-D postanowiłam jak wracalam z pracy ze kupie testy bo pojawił sie śluz ale jeszcze to nie to ;) jedna krecha;(

gumisia tak jak na suwaczku.:tak: właściwie powinnam zacząć dopiero w niedziele ale jakos ciekawa byłam. Kolejny zrobie w niedziele zgodnie z planem;)

mama nie było made :( a ja już muszę spadac bo wreszcie muszę się do kogoś przytulić...!! :) Cały tydzień czekałam :)) Za oknem deszcz ze śniegiem uparcie cały dzień zacina i musze tam wyjść :( bo dziś w mieszkaniu Grześka wieczorek i chcę wyjechać wcześniej zanim mnie mdłości dopadną... a G. nie przyjedzie bo ma spotkania do 19.00 .... raany oby ten nasz domek się pomyślnie sfinalizował bo inaczej to byśmy coś wynajęli na pół roku a tu nadzieja i blokada :(

ewula ajjj ja bym jednak kontynuowała bo w ostatnim moim cyklu coś mnie tknęło i zaczęłam w 10d.c. zamiast w 14 i zgadnij co.......? były dwie kreseczki choć druga bledsza ale JUŻ BYŁA :-D

Ostatnia edycja:
eh ale kusicie, obiecalam sobie grzecznie dwa cykle nie wariowac, ale chyba jednak wybiore sie po te testy, a co tam, tylko musze to po tajniacku robic bo maz jak sie zorientuje ze do naszej sypialni wkracza zegar biologiczny to moze mu to na jego ego pasc i nici z seksu :P

EWULA- no fakt troche wcześnie zrobiłaś testa ,ale jak jest ciekawość to trzeba ja zaspokoić:-D:-Da jakie kupiłaś ??z Domowego Labolatorium??

no i fakt-weekend-w końcu sobie jutro pospię bo mąż zejdzie z dziećmi na dół,już mi jest miło na samą myśl:-D:-D:-D

ee tam gumisia od razu zegar biologiczny :-D mój też odwracał głowę jak próbowałam mu wytłumaczyc co i jak z testami .... a potem mi nawet powiedział - "no widzisz a ty tak szalałaś (a ja skromniutko i cichutko przecie :szok:) a okazało się, że nie były potrzebne" :-) No to mu przypomniałam KTO to się raz czy dwa strapił czy przypadkiem ślepakami nie strzela :-D:-D Suma sumarów jestem zadowolona z testowania :tak:

reklama
Jestem wróciłam od babci :-)

pojedzona ze łohoho
:-D

A teraz czekam na mojego K... zaraz ma przyjść
:-)

Paulina no ja juz przytyłam 16kg
;-) no zapowiada się na to ze Rafałek bedzie duży ;-)
Sergii Witaj kochana :-) co tam u Ciebie ?;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry