reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem :)
nie pojawilam sie pod wieczor bo maz wrocil niepsodziewanie z pracy z kolacja : sushi i piwo :)
takie wieczory bez gotowania i z mezem wyjatkowo o 19 w domu to lubie :)))))))))))))))))
ale tak naparwde to korzystamy przed kolejnymi ciezkimi tygodniami w maju ...

widze ze wy tez tu kulinarnie : pyzy nalesniki i inne :)

reklama
Jos - no to miło ze strony męża!!! :-)

Ja zmykam. Padam na twarz - strasznie jestem zmęczona, chyba wrażeniami. :-D Dobrej nocki i do jutra, kochane!

Obiecałam napisać co i jak po wizycie. Najgorsze to jest to że pan doktorek skasował 200zł:angry:. Bóle brzucha nie wiadomo dlaczego są , ale najważniejsze że nic złego się nie dzieje i jest ok.
W ciążę pewnie szybko nie zajdę. Pęcherzyki w jajnikach są nie dojrzałe czy jakoś tak, tzn nie mam owulacji, a jest to spowodowane prawdopodobnie za wysokim poziomem prolaktyny i może to potrwać nawet 3-4, a może i 6 miesięcy. Ale działać nie zaszkodzi. Mąż się ucieszył bo może spokojnie używać do woli:-D. Ja też się uspokoiłam bo wiem że wszystko ok, no i zaoszczędzę na testach bo ich nie będę kupować bo nie ma sensu.

agapa - a jakie leki dostalas na podwyzszona prolaktyne? zlecil Ci badania krwi, zeby sprawdzic czy to np. prolaktyna? bo u mnie np. brak owulki wynikal z progesteronu, bo nie rozumiem co ma potrwac 3-4 m-ce? samo przejdzie?

ciesze sie, ze juz ma lepszy humorek :)

Haaaaaaaloooo :) Jestem : pierwsza, normalanie niebywale :))))
my juz na nogach co jest takim samym szokiem jak moje pojawienie sie na forum o 8 :)
kozrsytam z okazji ide do bawialni na 9 :)
normalnie rano nigdy nie mamy szans bo rano brakuje miejsc a ja go nie chce budzic specjalnie i chodze po poludniu
a dzis beda 2 razy :))))

milego dnia wszystkim i do pozniej :)

Ostatnia edycja:
wiolka hehehehhe
my zaraz bedziemy sie szykowac do bawialni, a co u was? :)
a wieczor z mezem super, ale nie bede pisac o tym na forum hihiihihiihihihihi :)

jestem i ja ze śniadankiem :))

JOS- oj Ty Ty niegrzeeeczna :-D:-D:-Dco to sie z mężem wyprawia pod osłoną nocy:-D:-D

WIOLA- cześć kochana:)

u nas leje od wczoraj,nie pada-leje:baffled:

POK- myśle,ze Agapie chodzilo o to ze 3,4 m-ce trwa zbijanie prl no poziomu kiedy nie blokuje owu...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry