reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej palemka :) wstawiaj fote!

mama - no u mnie nastroj lepiej choc wczoraj staran tez nie bylo, z reszta nic by ne dalo, bo owu byla we wtorek :) zobaczymy. bzyknelismy sie w niedzieli wieczorem, wiec jakas minimalna szansa jest aczkolwiek sie absolutnie nie nastawiam.

reklama
Witam wszystkie po kolei i każdą z osobna:-)
Wstałam i znowu mdli mnie,ledwo kawę przełykam i mam nieziemskie uczucie w ustach:sahara,strasznie sucho i tak bleee

Ninka lepiej,może dzisiaj odwiedzi nas moja sister (9latek) :) dawno jej nie widziałam:(

Blund Palemko super ;))) To dziś na dwór nie wychodź, bo szkoda nowej fryzury na taki deszcz hehe :))

Ja dziewczyny powoli zmykam do Maciusia, bo znowu mnie wzywa.

witaj palemko i dawaj zdjecie
lil a no Iwa juz lepiej, malo kaszle i zrobila ise bardziej znoscna:-)tzn nie marudzi juz.a co do spacerow zrobi sie cieplo to przyjedziecie do mnie na wies:-)
oliwko czesc. nieznam sie ale twoja sioetra nie zarazi sie ospa czy teraz juz Ninka nie zaraza?
mama odkladaj te paczki z rana.
pok u mnie starank abyly w poniedzilaek i wtorek a owulka byla w srode i jakos tez sie nie nastawiam . ale &&&&&&&&&&&&&&&&&&&za ciebie zacisniete mam

reklama
Wiolka,moja siostra miała ospę i to jakoś w momencie poczęcia małej mojej:))) hihi,tak mi się przypomniało:)
A Ninka ma już prawie wszystkie zaschnięte krosty:) Ledwo co zostało,jestem w szoku:)
Chcę testowac!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry