reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się i ja! Mamuś, Wiolka, Jos hejka :))))

U nas pogoda też kiepska, ale i tak siedzę z Maciusiem w domu. Podobno od poniedziałku lepiej ma być. Buziaki!

reklama
JOS- kochana zle spałam ..a od 4 to już praktycznie wcale..

LIL- witaj ciężaróweczko:)mam nadzieje,ze od poniedzialku bedzie lepiej bo znowu dzieci po przedszkolu w domu siedzą i ich nosi...;/

MARY-BETH- testowałaś drugi raz?????????????????????? :))

Hej Poczku :)))

Mama ja z Maciusiem siedzę od poniedziałku w domu i akurat mi to na rękę, bo nie chce mi się wychodzić, ale też go kurcze nosi....

Jos wyskakuj z piżamy!

lil : wyskoczylam juz :)
mama : fak... ja tez ciagle zle spie, a o 7-8 slyusze jak sasiedzi w mieszkaniu trzaskaja drzwiami wesjciowymi+ od szaf
kurka spozniemy sie i nas nie wpuszcza!

LIL- no moje sie troche wyszaleja w przedszkolu ,ale zawsze po lubią sobie pobrykać na ogrodzie i mi też to bylo na ręke a teraz szybko do auta bo pada ..pod przedszkolem-szybko do przedszkola...na plac zabaw dziś nie wyjdą -nie ma szans i po przedszkolu znów do murów...no ale nic-w marcu jak w garncu....;/

POK- a tego to ja też nie wiem czy dostala leki....jak sie Agapa pojawi to moze napisze...
a jak u Ciebie na froncie ??

ja grzesz....jem pączka z budyniem-pączka....500 kaloriów:))

witaj lil:-)
czesc mamus:-)
jos szykuj sie szykuj i milej zabawy:-)
zniknelam na chwile bo poszlam dac malej leki, potem musialam uspokoic ja , a potem isc z nia siusiu:-)
czesc poczku:-)

reklama
Hej Wiolka! Jak Iwcia???

Mamuś pączka z budyniem powiadasz...Skąd u Ciebie takie rarytasy z rana??? Mniam mniam! A z tym ogrodem to Ty masz naprawdę luksus! Jak ja bym chciała Maciusia do ogrodu wypuścić! A tak to chodzę z nim po ulicach, bo blisko nie mam żadnego parku. I takie średnie te spacery.....

Palemka!!!!!!!!! Jaki kolor teraz?????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry