reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oliwka - miłego odstresowywania! :-)

Mamuś - dziękuję, kochana!

Rurka - dziękuję ślicznie i pamiętaj, ze my za Ciebie wszystkie trzymamy kciuki! :tak:

Ja nie tracę wiary, że wszystkim babeczkom się uda! Szkoda tylko, ze niektóre muszą tak długo czekać na maluszka... Ale uda się! Bardzo wszystkim tego życzę!

Ostatnia edycja:
reklama
Rurka- NIE POMOGE BO NIE MIALAM TEGO BADANIA-DZIEWCZYNY PORÓWNUJĄ je do bolesnej @...ale wiem ,ze przed badaniem podają zastrzyk przeciwbólowy-tak mi gin tłumaczył jak mialam miec robione w grudniu a w listopadzie zaszłam...

Dzieki Mamuś. Mam nadzieję, że to pomoże :)
Dziewczynki ja spadam już dzisiaj, zmęczona jestem, a jeszcze muszę pracę mgr poprawić na jutrzejsze seminarium :(

Życzę Wam miłej nocki :)

Libby to mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& , bedzie dobrze !! :)

JUST- hej ,tak fasolla zakiełkowała u Mary-beth:)

ASIONEK- wysyłam pyzunie DHLem :)

WIOLA- no moze mąż da rade-ja wysłałam drugi raz i dostalam raport doręczono,wiec myslalam ,ze dostałas.

ja zmykam na kanape najedzona pyzami..pobyczymy sie z menem :)))

to jeszcze poprosze bajaderek kilka bo az mnie nosi ;)) wiem , wiem bezczelna jestem :(

No, już jestem. Powiedziałam M. o teście. :-):-):-D:-D Najpierw otworzył paczuszkę z bodziakiem, potem powiedziałam mu, że będzie tatą i pokazałam test. Ale był szczęśliwy!!!!!! :-):-):-) Wyściskał mnie, wycałował... :-D:-D:happy::happy::happy::happy::happy: Potem zaczęliśmy rozmawiać, kiedy USG, kiedy termin, kiedy powiedzieć rodzicom... :tak::-) A potem był pyszny obiadek. :happy:

Rozmawialiśmy z M., że ze względu na trudności chyba pójdziemy na USG w 6 tyg., by być pewnym, ze wszystko OK. A tego 7 kwietnia pójdę i tak. :-):-)

super , ze mezus sie ucieszyl :)

No to gratulacje serdeczne,dla Tatusia też:)))
Allleee macie fajowo,tyle szczęścia i radości:)

Powiedz,miałaś jakieś objawy oprócz zmęczenia?
Nie bolał Cię brzuch jak na @?

mnie bolal brzuch jak na @ , stad tez podejrzewalam , ze to to :) bo nigdy takich buli nie mam normalnie :)

Rurka - HSG czy boli czy nie to bardzo indywidualna psrwa. Jednych wcale nie boli, inne wyja z bolu a niektore boli znosnie (ja). Przed badaniem podaja nie tyle lek przeciwbolowy co rozkurczowy, zeby sie macica nie spinala - strasznie sucho po tym zastrzyku w ustach mialam caly dzien - oblesnie. Mnie bolalo znosnie, byl moment, ze zabolalo bardziej, az jeknelam. Generalnie nie nalezy to badanie do przyjemnych ale nie jest tez az tak straszne, zeby sie go bac.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry