reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No, już jestem. Powiedziałam M. o teście. :-):-):-D:-D Najpierw otworzył paczuszkę z bodziakiem, potem powiedziałam mu, że będzie tatą i pokazałam test. Ale był szczęśliwy!!!!!! :-):-):-) Wyściskał mnie, wycałował... :-D:-D:happy::happy::happy::happy::happy: Potem zaczęliśmy rozmawiać, kiedy USG, kiedy termin, kiedy powiedzieć rodzicom... :tak::-) A potem był pyszny obiadek. :happy:

Rozmawialiśmy z M., że ze względu na trudności chyba pójdziemy na USG w 6 tyg., by być pewnym, ze wszystko OK. A tego 7 kwietnia pójdę i tak. :-):-)

Ostatnia edycja:
MAMA uwielbiam kolor czerwony :-) OLIWKA niestety nosilam eske, a teraz nie wiem co bede nosic. Waze juz 65 kg... 170cm... WIOLU woli przytulic sie do alusow?? heh :-) ASIONEK I KOCURKU musi byc dobrze. Trzymam &&&& BOOGIE hej :-) MARY bedzie dobrze. Tak sie ciesze za Ciebie :-) :-) U mnie dzisiaj smaczek na ogorkowa przylazl, wiec pyrczy na gazie. Bedzie na 'po obiadku', a na deser wzielo mnie na tiramisu, wiec zmykam do sklepu po serek mascapone. a tak w ogole to mam zachwiania nastroju okropne. Najczesciej placze, ale sa i dobre chwile. Trzymajcie kciuki prosze w poniedzialek. Jedziemy na echo serduszka...

Ostatnia edycja:
No to gratulacje serdeczne,dla Tatusia też:)))
Allleee macie fajowo,tyle szczęścia i radości:)

Powiedz,miałaś jakieś objawy oprócz zmęczenia?
Nie bolał Cię brzuch jak na @?

mary - gratuluje Ci słońce:-D i życzę teraz samych szczęsliwych chwil :-D!!! W koncu jakas fasolka !!!
Dziewczyny mam nadzieje, że zajaczek sprawi Wam tez prezenty i że w końcu doczekacie sie fasolek !!! ;-)

Oliwka - zmęczenie ogromne, ciągła chęć spania, bóle w biodrach i miednicy, bóle w odc. lędźwiowym, wieeeelkie balony (znaczy powiększone i bolesne piersi) i ból w podbrzuszu - od 2-3 dnia po owu czułam, ze coś się dzieje w moim brzuchu. A, i nie za bardzo mi kawka smakuje... Muszę ją bardzo modyfikować, zeby wypić - tzn. masa mleka, bardzo słaba kawa. :-D No i trochę mnie mdli, ale nie żeby jakoś bardzo.

Palemka - dziękuję, kochana!!! Zajączek działa i Wam też przyniesie fasolki w prezencie jajkowym! :-):-) Jajko niespodzianka!!! :-):-):-):-)

Ja dostaję coraz większych bóli w plecach i podbrzuszu! Boję się.
Wysyłam mężula po winko,muszę się odstresować.

PALEMKA- witaj piękości moje :)) coś pisałaś ,ze byłaś u fryzjera i ściełaś wloski??:)

LIBBY- ja też lubie czerwony :) trzymam &&&&&&&&&&&&& za echo esrduszka synka-bedzie dobrze kochana!!bedzie!

MARY- piękna reakcja-pewnie pęka z dumy-pogratuluj Mu dobrej roboty!:)))))))))))))

Mary gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak mi było nudno dzisiaj w pracy, mieliśmy radę pedagogiczną, zebranie z rodzicami, nuda i jeszcze trochę nudy, myślałam, że już nic miłego mnie nie czeka, a tu taka niespodzianka :))) Super, bardzo się cieszę :-):-D:-):-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry