reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jestem,już skończyłam:))
Mężuś zaraz będzie w domku,na szczęście:)
Coś czuję,że zaraz @ się przywlecze.Załamię się chyba.Jakaś taka bez życia jestem od kilku godzin...
Mary boski ten kombinezon:) Czekam na wieści jak mąż przyjął i czy nie zemdlał z wrażenia:)
Chciałam ostatnio kupić taki kombinezonik w ''żyrafkę'' ale odpuściłam skoro nie wiem co będzie i kiedy.

Cześć Młoda,fajnie masz...dzidzia kopie,super uczucie:)
Mój mąż też K.:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No wróciłam z obiadku u babci :-) :-D
Rodzice juz dojechali na miejsce cali i zdrowi :-) :-D

A ja czekam na mojego K... i pojedziemy na zakupy na weekend :-)

A wy co tam kochane ?;*

Pszczółka Rafałek kopie kopie :-):-)

Oliwkakarolina widzisz jak nasi panowi się zgrali :-)

Ostatnia edycja:
mama mam niby ustawione mms a nie moge otworzyc. jak lukasz wroci to bedzie mial zadanie do wykonania. jestem strasznie ciekawa tych czerwonych pazurkow:-)
Lukasz juz wrocil z pracy i pojechal dalej, wymienic opony w samochodzie na letnie a sie cieszy jak dziecko ze znowy samochod na alusach bedzie stal.
mloda choc ja ci zrobie nalesniki... nasza mamita mnie nauczyla:-)

Ja mam naleśniki,z twarożkiem:)))
Normalnie zjadam z 5...dzisiaj ledwo jednego przełknęłam ale obawiam się,że sobie wmawiam:(

Wiolka i oliwkakarolina to weźcie naleśniki i wbijajcie do mnie :-)

Mama gotowe też doobre :-) :-D
Jak sie nie ma co sie lubie to sie lubi co się ma :-) więc pyzy tez mogą być :-)

To wbijaj tez kochana :-)

reklama
Wiolka a dogadzać zachciankom trzeba, choć zrobiłam jednak budyń :-D hahaha ależ to sie zmienia. ciacho zrobię jutro. Idziemy do mojej koleżanki na wieczór, a że pewne trunki mnie omijają więc choc słodkie muszę zjeść ;-)

Oliwka no z tymi ruchami to właśnie nie taka prosta sprawa, bo ja dziecka jeszcze nie mam, i nie wiem dokładnie jak to ma być, mam nadzieję,że juz niedługo będę dostawać silniejsze oznaki ;-) No proszę też K;-) a mój z pomorza pochodzi ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry