reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witaj she i rozgość się :-)

mama dziękuję, powiedz made, że tęsknię okrutnie i niech tu szybko wpada z "bliźniakiem" mojego maleństwa :-D :-D
Kasza zjedzona dziękuję - typu pęcak (lubię takie smakołyki :rolleyes2:) i to z dokładką i z mlekiem... ale w tej uroczystej chwili otworzyłam słoik z masłem orzechowym i wygarniam kolejną łyżkę :-D Za zdrowie mary i maluszka !!!

WIOLA- mms idzie do Ciebie :)))

KOCUREK Made moze już dzis wleci...choc pewniej jutro bo przeciez rodzinkom sie musi nacieszyć:))

JOS- papa-przyjemności!

Ostatnia edycja:
mary - beth
Dzisiaj mija rok :) Ostatnia @ mialam 10 lutego cykle mam tak po 31-32 dni. Wychodzi na to ze 4-5 dzien po dniu spodziewanej @ jestem dzisiaj. Niestety zrobilam test i wyszedl negatywny :( Dlatego troszke mnie to dzisiaj dobilo i pierwszy raz postanowilam podzielic sie tym z ludzmi na forum :) Wczesniej nie robilam zadnych testow owu czy mierzenia temp ale chyba zaczne teraz pomagac matce naturze :) Do tej pory jedynie prowadzilam kalendarz dni plodnych :) Ale zawsze wspolzylam regularnie wiec raczej nigdy dni plodnych nie ominelam :)

she no dzisiaj traffic niezły :-) ale cóż się dziwić - dobre wieści tak działają :-D

Dobra made dziś nie wlatuj ... ale jutro od rana będę Cię wypatrywać!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry