reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARY!!!!! MARY !!!!!!!!!!!!! MARY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
k010.gif

reklama
witam :-)

ale u mnie brrrrrrrrr ziiiimno i deszczowo:-( i taki jakiś też bezhumor mam :-( a wczoraj całkiem przypadkiem miałam dzień bez kompa ;-)

MARY gratulacje kochanie z całego serca, wiedziałam, że się w końcu uda :-) dbaj o Was i spokojnej ciąży życzę
Made cieszę się że u Ciebie dobrze i witam wśród zastrzykantów ;-) a jakie masz?
Oliwka piękna laska z Ciebie :tak:
SOL współczucia z tym sprzętem. oby już to fatum poszło sobie gdzieś indziej ;-) my jutro się dowiemy czy trza nową pralkę :crazy:

Ostatnia edycja:
Kochane, jestem!!! :-):-) Zakupiłam pięknego bodziaka, skarpetki i fajną małą żyrafkę! No dobra, i jeszcze kombinezonik z polarku. :-D:-D

Kocurek - :-D Mam nadzieje, ze się nie zadławiłaś, i że zapaści też nie było! :-D Dzięki, słonko, z całego serduszka!!! :*:*

Asionek - dziękuję! No, właśnie teraz tak mam, ze padam po byle czym - właśnie wróciłam z miasta na piechotę i jestem tak styrana, że szok! :szok: No, i muszę przyznać, ze od owulki coś mi się w brzuchu po prostu działo! :tak: Ze 2 dni po owulce, czy trzy, pisałam Wisieńce smska, ze coś się dzieje... ;-)

Dziękuję Wam wszystkim, kochane! :*:* M. wraca niedługo z pracy, więc zdam Wam relację, jak zareagował. :-D

MARY- pisz tu kiedy test wyszedl pozytywny owulacyjny i kiedy byly dzialania-pomóż staraczkom:))

MŁODAM -a Ty kiedy wizyta??
LIL jak Maciuś-śpi??

Mary kochana jak ja się cieszę!!!!!!!! W końcu mi się ciśnienie podniosło!!!!!!!!!

Mamuś Maciuś bawi się teraz z babcią w drugim pokoju - co ja bym bez tej babci zrobiła....Czekam tylko aż mąż z pracy wróci i idę spać, żeby nie myśleć o mdłościach. A Ty jak się czujesz?? Już lepiej troszkę???

MARY- pisz tu kiedy test wyszedl pozytywny owulacyjny i kiedy byly dzialania-pomóż staraczkom:))

Mamuś - test owu pozytywny 4 i 5 marca, działania 2,3,4, 5 i 6 marca, dziś 12 dzień po owu i test ciążowy pozytywny. A od 2 czy 3 dnia po owu już czułam w brzuchu, ze coś się dzieje, ale ciężko było określić, co dokładnie... :-D;-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla wszystkich babeczek!!!

A kiedy najwcześniej wybrać się do gina? Bo mam tę wizytę 7 kwietnia, ale nie wiem, czy tyle wytrzymam... :-D

LIL- a u mnie troche lepiej-szału nie ma ,ale troche lepiej-pewnie,jak mąż wróci to sie przespij-potrzebujesz tego :)

MARY- dzieki kochana-ja w tym cyklu tez pojade na testach:)
a co do wizyty to mysle ze 7 IV bedzie dobrze-chyba ,ze mozesz przesunąć o tydzień :) ciesze sie Twoim szczesciem-wklej nam Twoje zakupy-body ,żyrafkę:))

Mary mi się wydaje, że w 6 tygodniu najwcześniej - choć idealnie jest 7-8 tydzień, bo wtedy już ładnie serduszko słychać i widać. Ja byłam w 6 tygodniu i było widać serduszko, ale nie było go słychać. Więc teraz znowu mam nerwy do kolejnej wizyty i już bym chciała zobaczyć co i jak. Do każdej następnej wizyty nie będziesz mogła się doczekać, a 7 kwietnia już niedługo :)

Mamcia za tydzień w czwartek, jadę razem z K, na bodaj 12:15 wizytka u mojego gina, a na 14:40 usg połówkowe. umówiłam się dziś i przypadkiem jeden dzień, ale i więcej jeździć nie będę. a co. a myślicie, że to nie za wcześnie?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry