reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Lil, Mama - dzięki!!! Postaram sie wytrzymać do 7 kwietnia... :-D To chyba 7 tydz. będzie... A co do zakupów, oto kombinezonik:

IMG_0055.jpg

A resztę wkleję, jak M. rozpakuje, bo zapakowane. :-)

She - dość długo, bo rok. A Ty ile się starasz?

Kochane, ja na momencik zmykam ogarnąć i wstawić obiadek. Dziś spaghetti! :-) Zaraz wracam i będę dalej klikać. :-)

Ostatnia edycja:
Mama, Maja dziękuje.
Maja aż samej mi czasem cieżko uwierzyć, że to już 20 tydzień :zawstydzona/y: i niech tak dalej. ciekawe czy mi na wizycie odstawi teraz luteinę?

ale mam ochotę na ciasto jakieś. Chyba pójdę zrobić :-D

mary sliczny... mordka mi sie usmiechnela bo jak mieszkalismy w Irlandii mielismy kanape w takim samym wzorze i kolorze :-)
mloda witaj:-)idz i piecz kochana , dogadzaj brzusiowi

reklama
Dzisiaj mija rok :) Ostatnia @ mialam 10 lutego cykle mam tak po 31-32 dni. Wychodzi na to ze 4-5 dzien po dniu spodziewanej @ jestem dzisiaj. Niestety zrobilam test i wyszedl negatywny :( Dlatego troszke mnie to dzisiaj dobilo i pierwszy raz postanowilam podzielic sie tym z ludzmi na forum :) Wczesniej nie robilam zadnych testow owu czy mierzenia temp ale chyba zaczne teraz pomagac matce naturze :) Do tej pory jedynie prowadzilam kalendarz dni plodnych :) Ale zawsze wspolzylam regularnie wiec raczej nigdy dni plodnych nie ominelam :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry