reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama sprawdzaj kochana))))
oliwka ojejku to ty masz chyba dłuższa dobę niz ja:-DChyba nie dałabym rady az z tyloma zajęciami:szok:
mama no u mnie pisze, ze norma jest od 76 do 106 przed a po nie pisze ale sprawdziłam w necie i niby do 140:eek:A ty to jakaś bardzo zdrowa byłaś:cool: Mam nadzieję, ze to nie za duzo. No a ja przed wieczorkeim najadłam się jeszcze serniczka......a nie powinno sie

Ostatnia edycja:
oliwka : spadlam z krzesla :)))) szok jak ty wyrabiasz kobieto ?????????????????????? :)
mama : no ambitnie ale to jets tylko plan
a patrzac na to jak mi sie chce z poldusiem bawic w lego istenieje spore prawdopodobienstwo ze uczyc odmiany czasownikow bedzie mi sie chcialo jeszcze mniej ;))))))))

asionek : hej? jak forma? lepiej juz ????

[B pisze:
oliwka [/B]ojejku to ty masz chyba dłuższa dobę niz ja:-DChyba nie dałabym rady az z tyloma zajęciami:szok:

Nie jest tak źle:)
Staniki za drogie i się w Polsce nie sprzedają a ja mam już dosyć inwestowania kasy w reklamę:(
U teścia jest luz,większość pracy zwalam na męża albo stażystkę :))
Co do organizacji szkoleń to dziecinnie łatwe i wymaga podpisywania papierków no i kilku telefonów.
A języków uczę 2x w tygodniu po 30min więc to nie dużo.
A i tak przeważnie mi się nudzi:)))

JOS- :)))))))))) hahahahahaha-no zobaczymy jak to bedzie z odmianą czasowników:))

WISIEŃKA- no sama bylam w szoku ,ze tak sie cukier "wchlonąl" bo u mnie Tato cukrzyk i balam sie ,ze i mnie to złapie ,ale na szczescie nie i........moglam sie objadać slodkim:))
choć po glukozie przez kilka dni nie tknęlam cukierasów ani ciastek:))))

Uciekam, koleżanka pojedzie ze mną do żłobka po Natalkę. Życzę Wam miłego i przyjemnego weekendu. papa :-D

Mama ide 5 kwietnia i juz sie boje , bo bedzie to USG genetyczne robione ...

Jos a dzikuje juz lepiej , ale nie rewelacyjnie ... mam gorsze i lepsze dni :)

mama sprawdzaj kochana))))
oliwka ojejku to ty masz chyba dłuższa dobę niz ja:-DChyba nie dałabym rady az z tyloma zajęciami:szok:
mama no u mnie pisze, ze norma jest od 76 do 106 przed a po nie pisze ale sprawdziłam w necie i niby do 140:eek:A ty to jakaś bardzo zdrowa byłaś:cool: Mam nadzieję, ze to nie za duzo. No a ja przed wieczorkeim najadłam się jeszcze serniczka......a nie powinno sie

moze przez ten sernik ?
z tego co wiem to chyba norma jest do 140 ... no nic powiesz lekarzowi co i jak najwyzej powtorzysz badanie , tylko nie jedz juz sernika przed ;))

Nie jest tak źle:)
Staniki za drogie i się w Polsce nie sprzedają a ja mam już dosyć inwestowania kasy w reklamę:(
U teścia jest luz,większość pracy zwalam na męża albo stażystkę :))
Co do organizacji szkoleń to dziecinnie łatwe i wymaga podpisywania papierków no i kilku telefonów.
A języków uczę 2x w tygodniu po 30min więc to nie dużo.
A i tak przeważnie mi się nudzi:)))

super !! zaradna z ciebie kobietka :)

oliwka : superwoman z ciebie :) jetsem pdo wrazeniem :) bo wiem jak to jest z dzieckiem w domu, a dziecko + praca??? 3 prace? wow :)

wisienka : ja mialam cukrzyce ciazowa i musialam sie kluc mierzyc itp
nie wiem jaka jest max. norma rano na czczo przed i po glukozie
ja w normalny dzien jako cukrzyc przed sniadaniem nie moglam przekrpczyc 90
a gorna norma PO POSLKU przy mojej cukrzycy ciazowej to byla 145

Na a to moja zapiekanka, jeszcze teraz posypałam parmezanem i włozyłam na chwilę do piekarnika

Załączniki

• 20100118119.jpg
    20100118119.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry