Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
PSZCZÓŁKA cześć kochana..witałam sie dzis z Toba ale chyba zalatana jesteś;-)
a ja dziś po chińsku...czyli jako-tako
czekam do wieczora na info od kumpeli...
rano kiepsko sie czułam,smutno mi bylo i jakoś zebrać sie nie mogłam,ale juz sie troche zbieram...teraz pogadalam sobie z Wisieńką ,nawpychałam sie slodkiego....a obiad nie zrobiony..
JOS- ciesze sie z Toba ,ze Polduś taki dzielny !! super!
Jos Poldus super chłopak,dobrze że przestał płakać i zabawił się :-) A cieszyc się będzie zawsze na twój widok :-)
Mama niestety tak, zalatana. Rozumiem, ze humoru mozesz nie mieć, jejku, mam nadzieję, że w całym tym nieszczęściu będzie choć trochę lżej tej Twojej koleżance, i ze obejdzie sie bez zabiegu.
JOA- aaaa,to nie widziałam...kochana moja @ powinna być 30 lub 31 marca,wiec kolo 10 kwietnia pewnie zaczniemy )
kupie testy owu i bede polować na owulkę )
a Tobie kiedy starania wypadają ??
PSZCZÓŁKA - tez mam taką nadzieje ....
a tak wogole to dziś juz zapisalam Zuze do szkoly-wczorajsze zebranie bylo burzliwe)
Jejku w ekspresie zrobiłam zapiekankę ze schabem, makaronem, papryka, cebula, rukolą, jajkami i szczypiorkiem i nie pytajcie mnie co z tego wyjdzie mam jak tam obioadek, ja dokończyłam moje lindory pszczółka wyslę ci eskę :-) jos a ciasteczka jakie, mniam
wisienka : hej a herbatniczki polane na gorze czekolada Granola Lu ))
mama : okkk... to bedize podobnie, ja @ miedzy 2 a 4 kwietnia wiec starania jakis 14-19
moze uda sie jak z poldusiem na styczen, tylko ze z poldusiem termin byl na 5.01 i urodzil sie w starym roku, 22.12
super ze zapisalas zuzke juz jets z glowy, nie bedziesz glowkowac
Wisienka ok A obiadek na pewno wyjdzie smaczny :-)
Mama fajnie, że zapisałaś Zuzię do szkoły, a miały dzieci robione jakieś testy psychologiczne, badające czy sobie poradzą, czy może pani Zuzi poradziła Ci że Zuzia da radę i warto ją do szkoły zapisać?
JOS- dokladnie,sprawa ze szkola zalatwiona ,moze w koncu pośpie spokojnie bo wciąż myślałam....
&&&&&&&&&&&&&&& za kwietniowe staranka
WISIEŃKA- no kochana dałyśmy czadu dziś ))
ja przeszukałam zamrażalkę i....mam pierogi wieć tylko wstawiłam wode i zaraz bede wcinać ))))))Tobie też życze smacznego )cokolwiek wyjdzie ))))) mialam pytać jak rozmawiałyśmy i zapomnialo mi sie-jak wyniki glukozy-w normie????????