reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
PSZCZÓŁKA cześć kochana..witałam sie dzis z Toba ale chyba zalatana jesteś;-):tak:
a ja dziś po chińsku...czyli jako-tako:sorry:
czekam do wieczora na info od kumpeli...

rano kiepsko sie czułam,smutno mi bylo i jakoś zebrać sie nie mogłam,ale juz sie troche zbieram...teraz pogadalam sobie z Wisieńką ,nawpychałam sie slodkiego....a obiad nie zrobiony..

JOS- ciesze sie z Toba ,ze Polduś taki dzielny !! super!

mama chodizlo mi o jeszcze wyzszy post
ten o dacie twojej @ i kiedy wypadna starania w kwietniu ;)

przykro mi z powodu twojej kolezanki... dobrze, ze ma ciebie, ze ja wspierasz!

Jos Poldus super chłopak,dobrze że przestał płakać i zabawił się :-) A cieszyc się będzie zawsze na twój widok :-)

Mama niestety tak, zalatana. Rozumiem, ze humoru mozesz nie mieć, jejku, mam nadzieję, że w całym tym nieszczęściu będzie choć trochę lżej tej Twojej koleżance, i ze obejdzie sie bez zabiegu.

JOA- aaaa,to nie widziałam...kochana moja @ powinna być 30 lub 31 marca,wiec kolo 10 kwietnia pewnie zaczniemy :))
kupie testy owu i bede polować na owulkę :))

a Tobie kiedy starania wypadają ??

PSZCZÓŁKA - tez mam taką nadzieje ....

a tak wogole to dziś juz zapisalam Zuze do szkoly-wczorajsze zebranie bylo burzliwe:))

Jejku w ekspresie zrobiłam zapiekankę ze schabem, makaronem, papryka, cebula, rukolą, jajkami i szczypiorkiem i nie pytajcie mnie co z tego wyjdzie:-D
mam jak tam obioadek, ja dokończyłam moje lindory:-D
pszczółka wyslę ci eskę :-)
jos a ciasteczka jakie, mniam:-D

wisienka : hej :) a herbatniczki polane na gorze czekolada :) Granola Lu :)))

mama : okkk... to bedize podobnie, ja @ miedzy 2 a 4 kwietnia wiec starania jakis 14-19 :)
moze uda sie jak z poldusiem na styczen, tylko ze z poldusiem termin byl na 5.01 i urodzil sie w starym roku, 22.12 ;)
super ze zapisalas zuzke :) juz jets z glowy, nie bedziesz glowkowac :)

Wisienka ok :) A obiadek na pewno wyjdzie smaczny :-)

Mama fajnie, że zapisałaś Zuzię do szkoły, a miały dzieci robione jakieś testy psychologiczne, badające czy sobie poradzą, czy może pani Zuzi poradziła Ci że Zuzia da radę i warto ją do szkoły zapisać?

reklama
JOS- dokladnie,sprawa ze szkola zalatwiona ,moze w koncu pośpie spokojnie bo wciąż myślałam....:)
&&&&&&&&&&&&&&& za kwietniowe staranka :)

WISIEŃKA- no kochana dałyśmy czadu dziś :)))

ja przeszukałam zamrażalkę i....mam pierogi wieć tylko wstawiłam wode i zaraz bede wcinać :)))))))Tobie też życze smacznego :))cokolwiek wyjdzie :)))))) mialam pytać jak rozmawiałyśmy i zapomnialo mi sie-jak wyniki glukozy-w normie????????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry