reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mary lec ale powoli i kup najpiekniejsze bodziczki jakie znajdziesz....kurde ale mi sie mordka cieszy
pszczolko dziekuje w imieniu corci:-)
oliwka chetnie bym sukienke przygarnela ale skoro to M to na mnie zamala.
pok do juta kochana.

reklama
Witam was kochane. Nie wiem co u was bo nie dam rady nadrobić. Widzę że w końcu ktoś zaciążył z czego się naprawdę bardzo cieszę.
Mary GRATULUJĘ
Ja dziś na 19.40 lecę do gina. Po przytulankach mam b. silne bóle brzucha i nie wiem co to jest. Jak wróce to napiszę co i jak. Czy ktoś jeszcze miał II?

No mało, bardzo mało. Nie wchodzę bo niechcę nudzić, bo tu są dziewczyny które nie maja dzieci i ogromny problem z zajściem a mi tylko raz nie wyszło, ale jakoś strasznie to przeżyłam. Zobaczę co gin mi powie. Powiem mu co i jak i zobaczymy.

agapa mnie tez sie raz nie udalo i jestem podlamana, temat staran od 2 tygodni to tabu, wybucham lzami o nic, tylko ze ja nie ma w ogole dzieci i czekam zeby wreszcie zrozumiec jak to jest jak dziecko kopie, jak nie widac stop i tych wszystkich innych atrakcji o ktorych wiedza tylko kobiety ktore urodzily:(

Cześć agapa,niekoniecznie tak jest:)
Ja staram się dopiero pierwszy cykl,mam już córcię a wcześniej też mi ''nie wyszło'' raz...i tez bardzo to przeżyłam.

Mary tutaj tez Ci pogratuluje Slonce :)))) Tak sie ciesze Kochana :) :***

Pozostalym babeczkom zycze milego dnia :) Ja zaraz uciekam spac bo u mnie juz 23.30 ;)

reklama
[/GumisiaB] właśnie rozumiem ból takich osób jak ty. A ja jestem słaba emocjonalnie. Jak mi przejdzie to do was wrócę na stałe:) Ale cały czas pamiętam o was bo bardzo mi pomogłyście w trudnych chwilach

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry