reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mama - dziękuję, kochana, z całego serduszka!!! :-):-) Wierzę w Twoje 3. maleństwo, Ty wiesz!

Gumisia, Agapa - trzymam za Was kciuki i piszcie wszystko co Wam leży na serduszkach!

No dobra, teraz już zmykam do miasta po te bodziaki. :-D Zaraz busik podjedzie mi pod dom. :-) Bedę z powrotem niedługo. :-) A M. powiem jak tylko wróci z pracy. Nie mogę się doczekać!

mama : hej :) poldus spi :) dzis mielismy 30min rozstania (zlobek) i jest rozemocjonwany hihihihihihihihihi
a co u ciebie????? jakie plany na dzis?
faktycznie same 3ki, a w gornym prawie same dwijki ;)))) ale ten czas leci... szok

obzeram sie ciastkami ... zjadlam juz pol paczki :zawstydzona/y:

mama : kiedy amsz nastepna date @? kiedy wypadna staranka? ja wlasnie po raz pierwszy polcizylam bo ruszamy znow z produkcja :)
@ wypada mi niby (teraz mam pochrzanione znow cykle od 27 do 29 dni) ale przy 27 wypada na 2 kwietnia

Ostatnia edycja:
Jos właśnie, to samo pyt. co Mama :) Jak Poldus dzis sobie poradził ?

Hej Mama jak samopoczucie teraz?

A ja mam 3 6 3 6 w ślubnym :-D Zabawa z cyferkami :-)

pszczolka : hej :)
napisalam wyzej :)
byl placz przy wyjsciu ale po minciue ok, sluchal co pani mowila, a jak wrocilam to radosc i 'jest mama! tu jest mama!!!" :)

reklama
Jos- no to super ,ze dał rade kochany szkrab :))

co do objadania ...to ja rozmawiałam z Wisieńką godzine i wcinałam kasztanki-czekoladowe cukierasy..a potem wchodze na wage i udaje ,ze nie widzę

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry