reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Robię obiad(kupna mrożona się odgrzewa) :))
Muszę się później wziąć do pracy bo mam zaległości no i przestanę myśleć o @.Mam nadzieję,że nie nadejdzie i nie sprawdzą się proroctwa lekarza i nie mam torbieli:((((

reklama
MLODA- witaj po szkole;-)

PSZCZÓLKA- rozmawialam z panią Zuzi i z dyrektorką ..testy psychol.sprawdzające gotowośc dziecka do szkoly beda pod koniec marca bo tak ustalilo ministerstwo czy coś...
w każdym razie wiem ,ze sobie poradzi bo program 1-szej klasy bedzie taki jak do tej pory byl w zerowce wiec spoko-loko...bardziej balam sie o szkole jako taką czyli otoczenia:sorry::sorry:
no i i decydowalam miedzy 2 szkolami-w mojej miejscowosci i 3km dalej ..
wybraliśmy z Tomem tą 3 km dalej -to jest szkola językowa-angielski i hiszpański:-)

Mama ten młodzieżowy slang :-D spoko loko :-) he ;-) ;-)

zaraz mykam kochane na obiadek do babci
:-) a później moj K... wpada do mnie az na 4 dni :-):-D normalnie
Mama doczytałam :-) 3mam kciuki z kwietniowe staranka :**

oliwka : lec! a co ty masz za prace? pislaas ze masz firme, tak? u siebie w domu pracujesz????

mama : super! szkola jezykowa tez bym chciala a tu jets ich tak niewiele... :((((((( ale jetsem lingwistka wiec o ile sie nie rozlenie postanowilam ze dzieci bede uczyc ja :)
o ile... hehehehe
&&&&& za wasze staranka tez :)

wisienka : no wlasnie, jak glukoza?

mlodamamusia : hej!

Mama to Zuzia bedzie sie uczyc dwóch języków od początku? Gratuluję Ci, że się zdecydowałaś już i tak jak piszesz, masz to z głowy.

Mama Wisienka smacznego :-D mniam, mniam, aż zgłodniałam, a tu jeszcze pół godz...

Oliwka rzeczywiście musisz sie czymś zająć bo inaczej się ciagle myśli o @ albo starankach, ja tak mam ;-)

Mama i Jos ja też trzymam za Wasze staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hej Mlodamamusiu :-) dzidzia kopie???

A moja koleżanka z pracy urodziła dziś drugą córeczke, 2850 g i 52 cm Paulinkę :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nadrobilam :) i jestem mega szczesliwa z dobrych wiesci na forum !!!

Hej dziewczynki.

U mnie zaczyna się słoneczny zień. Szkoda tylko, że zaczął się od @. No nic. Spodziewałam się tego. Czyli dzidzia się nie urodzi mojemu mężowi na urodzinki. Może na święta się uda... A na następną owu planuje wyjechać na urlopik. Tak między 9 a 13 dc. Może to coś da. Tylko jeszcze muszę poszukać gdzie.

to mocne &&&&&&&&&&&&&&&& za nastepny cykl !!! :)

Witam :-D

u mnie tak pada ze o boże... :-(

a ja zbieram sie do szkoły na 2 lekcje :-)

Mama tata i siostra zaraz sobie wyjeżdżają :-) :-D he

ide pa :*
Miłego dnia ciotki:*

fajnie mamy miejscowke na imprezke i swietowanie + Mary :)

kurde ale jestem glupia.....!@#!@$#^#$^$%&%^#$!$%#$%#%%%$ale mam nerwa no.
kupilam w licytacji sukienke na allegro, tak sie ucieszylam ze taka fajna i ze za male pieniadze ze nie sprawdzilam komentarzy ....i co dalam sie nabic w butelke. koles ma od groma negatywow a ja mam kase w plecy. nawet sie M nie moge pozalic bo mnie opindoli ze taka naiwna bylam. jestem wsciekla normalnie

spokojnie moze jeszcze przyjdzie !! a komenatarze czytac trzeba , chociaz i one nie daja gwarancji , ze sie czlowiek nie natnie :/

Witajcie:)
Mam już kawę,nadal w łóżku:)
Tak pięknie mnie dzisiaj mdli od rana i piersi dziwnie bolą,minimalnie ale normalnie się to nie zdarza.Tylko ten ból brzucha mnie niepokoi:(
Wiolcia za co te negatywy?Może nie będzie tak źle?Jakby nie wysyłał towaru tylu osobom to miałby zablokowane konto.
Co do sukienek: mam do sprezentowania komuś sukienkę:) Zrobię później fotkę i podam wymiary.Jest piękna,nowa z metkami,na wiosnę /lato,kupiłam prawie 2 lata temu ale po rzuceniu palenia już nigdy w nią nie wlezę:(
Sprawię komuś trochę radości?

Cześć Kocur,dziękuję bardzo dobrze:)
Później ją wymyję i obejrzę porządnie,chwilowo wyłączyli nam wodę,nie wiem co się dzieje.
A ja jeszcze lepiej po nocy:))) Ale mam humorek:)

sama robilas wloski ?? slicznie , ale jak mam byc szczera wolalam cie w czarnych :) ale to moze dlatego , ze ja lubie brunetki :))
a objawy masz takie no ciazowe :)) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dostałam smska od MADE:
JUTRO wychodze,jestem taka szczęśliwa,ze szok!ucałowania i pozdrowienia dla babeczek.

choć taka dobra wiadomość dziś......

super w koncu w domku posiedzi troche :)

cześć Dziewczyny:)
Jestem dzisiaj w takim nastroju, że bez kija nie podchodź. @ się wczoraj skończyła, trwała 3 dni i była baaaaaaaardzo skąpa. Przyszłam wczo do domu o 17, wykąpałam się, położyłam do łóżka i o 19 zasnęłam. A dzisiaj rano dalej byłam niewyspana :szok:

Nie mam na nic siły! Żądam wakacji!

moze przesilenie ?? a okres strasznie krotki ... ja to kiedys marzylam o takich :) bo moje sie ciagna i ciagna :/

Wisieńka - dziękuję, kochana! :*:* A u Was wszystko z czasem. Najważniejsze, że macie już Wasze gniazdko, a remoncik z czasem. ;-)

Kochane, właśnie dostałam moją przesyłkę z testami Clearblue (jeśli jest ciąża, to w okienku po lewej wychodzi +) i mnie podkusiło... Dziś jest 12 dzień po owulce. Oto wynik (nie wiem, czy dobrze widać...):

Zobacz załącznik 337184 Zobacz załącznik 337185

Chyba jestem w ciąży!!! :happy::happy::happy::happy::happy:

wiedzialammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
normalnie wiedzialam , ze ty w ciazy musisz byc po tym co pisalas :) super !!! jejku az sie wzruszylam :)
tak ciesza dwie kreseczki czy tam + :)
teraz uwazaj na siebie i zdaj relacje jak maz zaragowal :)

Mary kiedy miałaś Owulkę?

Kobietki,raz jeszcze powtarzam,sukienka jest ''na wydanie'',nowa.Kto nosi rozmiar M???

ja nosze S M , ale jak dlugo jeszcze :)

Witam was kochane. Nie wiem co u was bo nie dam rady nadrobić. Widzę że w końcu ktoś zaciążył z czego się naprawdę bardzo cieszę.
Mary GRATULUJĘ
Ja dziś na 19.40 lecę do gina. Po przytulankach mam b. silne bóle brzucha i nie wiem co to jest. Jak wróce to napiszę co i jak. Czy ktoś jeszcze miał II?

witaj :)
kurcze to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte !!!

i dla calej reszty <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
teraz zla passa przelamana i bedzie masa fasolek :)

tak sobie mysle mama : hiszpanski ! super!!!!! kurcze anglik no to dzis jets standard, ale hiszpanski :)
a ja bym bardzo chciala zeby poldus znal rosyjki no ale raczej sie na to nie nastawiam juz nad polskim trzeba bedzie pracowac sporo, bo jets trudny (pisowania, wymowa, gramatyka ort. nie mowie o zwyklym domowym rozmawianiu)
wiec rosyjki to raczej ja sobie odswieze a nie dziecko ;)

mama no własnie nie wiem czy te po w normie przed wypiciem tak 96 a po 129. Anemii nie mam a inne wyniki to tak róznie ale kilka odbiega od normy, pocieszam się, ze niewiele. Biofer jednak robi swoje. Pierozki mówisz:-) Ja na razie wcinam wczorajszą pomidorówke a zapiekanka w piekarniku, czy coby to nie było:-D
Pszczółko och napisze jak się zrobi czy dobry ale na pewno spontaniczny:-D
mloda witaj

Josephine: prowadzę firmę o 2 różnych działaniach, Aumentax - O 2 rozmiary pikniejsza! to jedno a z drugiej strony zajmuję się organizacją szkoleń(wynajem sal,catering).Pracuję też na pół etatu w firmie teścia i dlatego muszę podziałać dzisiaj,nadrobię nieobecności w firmie,wprowadzę trochę danych do bazy:) Jestem opiekunem projektu (projekty unijne).Poza tym uczę dzieciaczki u Ninki w przedszkolu,angielski i hiszpański:)
Ufff,jakoś daję radę i mam przy tym trochę czasu wolnego.

reklama
ASIONEK- witaj kochana:)) kiedy wizyta :)
WISIEŃKA zaraz sprawdze jakie ja mialam wyniki po glukozie i Ci napisze...dobrze ,ze ogolnie nie jest zle:))

PSZCZÓŁKA- mam nadzieje,ze Zuza sobie poradzi bo ten hiszpanski to bardziej chodzi o osłuchanie sie z jezykiem i wymowe -nie bedzie pisowni -wiadomo,jeszcze po Polsku nie pisza:)))
ale ciesze sie bardzo ,ze bedzie sie uczyć bo przy Niej to i ja coś jezyka "liznę" :))

JOS- no ambitnie z uczeniem dzieci samemu:))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry