• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisieńka - dziękuję, kochana! :*:* A u Was wszystko z czasem. Najważniejsze, że macie już Wasze gniazdko, a remoncik z czasem. ;-)

Kochane, właśnie dostałam moją przesyłkę z testami Clearblue (jeśli jest ciąża, to w okienku po lewej wychodzi +) i mnie podkusiło... Dziś jest 12 dzień po owulce. Oto wynik (nie wiem, czy dobrze widać...):

img0030f.th.jpg img0052nd.th.jpg

Chyba jestem w ciąży!!! :happy::happy::happy::happy::happy:

reklama
Pok no kurcze faktycznie trochę ci pokręciło plany. Może jednak ten odpoczynek dobrze ci zrobi:-)
Jos witaj masakra z tym remontem, faktycznie mogłaś zostac hydraulikiem, zbiłabyś fortunę. Polduś zuch chłopak:-)
oliwka slicznie

Ja uciekam na troche, do potem
marry u mnie nie widać!!!! Powiększ!!!!!!O matko!!!!!!!!!!!!!!Gratki:-)

Josephine dziękuję:) Ja się jakoś nie czuję w dłuższych włosach,odzwyczaiłam się:)

Mary!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mary - no wyglada pieknie! Gratulacje! Dobre mialam przeczucia, co do Twojego zmeczenia i odrzucania od kawy :)))))) Spokojnych 9 miesiecy kochana!

wisienka - dzieki ;*

Się kurde popłakałam! Mary:)
Ja mam nadzieję,że mój test tez wyjdzie...jestem 8-10dni po owulacji
A w klinice mi dzisiaj powiedzieli,że brak @ i przestawienie cyklu to może być torbiel:(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry