reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama no to jest bardzo ciężkie przeżycie - jeszcze biorąc pod uwagę historię starań. U mojej szwagierki to była w sumie niechciana ciąża - ale potem sobie wszystko poukładała i cieszyła się bardzo ciążą. Zwłaszcza, że miałyśmy prawie razem rodzić. Poronienie przeżywa bardzo. Nie chcę nawet myśleć jak ktoś się stara bardzo długo, potem jest mu dane cieszyć się przez chwilę, a potem.......Ehhh :(

reklama
pszczolko oby samopoczucie sie zmienilo...
a co do faceta no niestety zaplacilam ... no nic jeszcze dwa tyg nie minely odkad zaplacilam mu kase czekam jeszcze 4 dni a potem zobaczymy
mamus:-*

Mama głowa do góry - kobitki to silne istotki....Dobrze, że wspierasz znajomą...

Kocurku dzięki za buziaczki dla Maciusia!

Pszczółko kochana witaj!!!!!

Teraz to już naprawdę uciekam do Maciusia, bo rozwali chałupę do końca.

Lil przyjemnej zabawy z Maciusiem.

Wiola widzisz, ja kupiłam sprzęt za 300 zł i facet miał prawie same pozytywy, a ponad trzy tyg, się z nim użerałam. Ale dostałam w końcu przesyłkę. Kiedys też miałam problem z facetem, od którego kupiłam krzesełko do karmienia, musiałam go straszyć policją, w końcu przyszło, ale niektórzy ludzie nie dostali ani krzesełka ani kasy. Kiedy to kupiłaś, tą sukienkę.

pszczolka kupilam 4 marca a kase mu wyslalam dopiro 7 marca . narzie jeszcze czasu nie przekroczyl ale jak zobaczylam tyle negatywow o nim to sie przeleklam... poczekam do konca miesiaca a potem bede dzialac.
ja mialam tez raz problem jak kupowalam piekarnik z plyta ceramiczna i piekarnik doszedl ale z potluczona szyba ... ale skonczylo sie na tym ze wyslal na szybe na swoj koszt( teraz mi sie przypomnialo ze nawet pisalam wam o tym kiedys)

cześć Dziewczyny:)
Jestem dzisiaj w takim nastroju, że bez kija nie podchodź. @ się wczoraj skończyła, trwała 3 dni i była baaaaaaaardzo skąpa. Przyszłam wczo do domu o 17, wykąpałam się, położyłam do łóżka i o 19 zasnęłam. A dzisiaj rano dalej byłam niewyspana :szok:

Nie mam na nic siły! Żądam wakacji!

hej kobietki
u mnie dziś pochmurno i deszczowo,więc zabukowałyśmy się z maleńką w łóżku;), oczywiści wszystko do czasu;)
Wiolka - no niestety na allegro jest bardzo fajnie tylko zawsze trzeba wszystko dokładnie sprawdzać-ja się osobiście boję aukcji gdzie ceny są niskie;) a szczególnie jeśli wystąpi zwot 'japan style'-rzeczy są fajne-ale koszt przesyłki i ilość komentarzy negatywnych nie są ciekawe;). głowa do góry-a może jeszcze dostaniesz sukieneczkę. ja chwilowo nie kupuje nic dla siebie, bo nie ma większego sensu, no chyba że w maju będę polować na sukienkę na ślub mojego brata;)

przesyłam grzecznie fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cześć babeczki! :-)

Dziś mam wolne więc pospałam! :-) Ale wczoraj dzień taki sobie był, mamy z moim M. problem pod kątem sprzedaży naszego mieszkania... :eek::eek::-( Mało że tyle to trwa, to jeszcze zarząd bloku robi nam wszystkim strasznie pod górkę z wymianą okien! :wściekła/y: Cholera, będziemy je musieli chyba wymienić sami na własny koszt! A tu to są takie kolosalne pieniądze, ze szok!!! :no: Ale cóż... Jakieś rozwiązanie musi się znaleźć.

Łapię zieloną herbatkę i zaraz będę nadrabiać.

reklama
Witajcie kobitki
Marry zapisałam nr)))) Szlak z tym włascicielem , faktycznie macie pod górkę z tym m, ja juz u siebie a wy dalej walczycie
paulinka u mnie leje juz od nocy , ble i szaruga, cisnienie leci chuba kawkę strzelę
rurka to pewie to słynne wiosenne przesilenie, może jakies witaminki łyknij.
Wiolka ja jak nigdy nie miałam z allegro problemów to własnie sie odezwały. @ tyg temu kupiłam naklejki na ściane do kuchni, pieniadze wpłacone od razu. Facet miał kilka negatywów ale starych, nowe tylko pozytywy. No i cisza. Nie odpisuje na maile, molestuję go codziennie. Czekam do poniedziałku i zgłosze do allegro. Gnojka. Tyle, ze tam sa namiary na jego firmę, sklep to nie prywatna osoba, może znajde nr w necie i zadzwonię.
Pszczółka kurcze tez doświadczyło cię allegro:szok:
Witam wszystkie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry