reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć wszystkim których nie widziałam:)
Mała wykąpana,posmarowana,krosty się pięknie zasuszają,mniejsze giną (szok,że tak szybko):)
W domu trochę ogarnęłam,później poodkurzam i zwinę pranko,dzisiaj mnie nosi:)
Nadal mnie mdli i pobolewa brzuch,zrobiłam sobie herbatkę i zaraz wrzucam zdjęcia:)

reklama
Wisieńka - witaj! A no szlag! :-( Cholera, już tyle to trwa... I ja nawet bym jeszcze mogła tu mieszkać, bo mieszkanie jest fajne i przytulne, tylko że małe, ale M. już chce się bardzo wyprowadzić do domu. A jak tam u Ciebie? Już się zadomowiliście? :-)

KrólowaFal - przykro mi z powodu @... Ale trzymam mocno kciuki za nast. cykl! :tak:

Wiolka - mam nadzieję, że dostaniesz w końcu swoje zamówienie, ale to prawda, ze w sieci pełno nieuczciwych sprzedawców... :eek:

Oliwka - witaj! &&&&&&&&&&&&&&&&&& na fasolkę w takim razie!

Pszczółka, Lil, Paulina, Mama, Kocurek, Rurka i wszystkie klikające - hej kochane!

witak mary:-)
oliwka mama nadzieje ze corcia lepiej sie juz czuje. u mnie chyba kryzys minol.Iwa wlasnie poszla spac
wisienko witaj:-)czytalam o twoim dniu z glukoza. masakra. naprawde takie to okropne? nigdy nie pilam glukozy.wspolczuje przejsc z allegro...mama nadzieje ze sie odezwa nasi sprzedawcy a najlepiej niech sie nie odzywaja tylko niech zamowiony towar sie zjawi

mary juz jestesmy zadomowieni ale jeszcze nie do końca urządzeni. Zrobiony jest Macka pokój i salon, kuchnia zostaje tak jak była bo na razie brak kasy na wymianę mebli i sprzętu, ale ona jest 2letnia i nie chodzi o to, ze się sypie ale, ze dla nas jest za mało mebli. Na razie odmalowalismy ją i zamówiłam naklejki na ściany i szafki, które gdzieś wiszą w wirtualnym świecie:szok: łazienka w sumie tez jest zrobiona, my chcemy jeszcze do kafli , które schodkami lecą w dół dolepic mozajkę ale to w maju bo teśc nam połozy a wtedy ma kilka dni wolnego. Wtedy tez damy gres na balkon. Pokoik księzniczki pomalowany na słoneczny kolor czeka na potwierdzenie płci żeby go wykończyć)) Trzymam &&&&&&&&&&&&&&żeby się wam udało jak najszybciej
oliwka~~~~~~~~~~~~~dla ciebie o zdwojonej mocy
wiolka ja myslałam, ze to tylko mnie tak meczy ze względu na to, ze ta ciąża jest taka trudna ale dziewczyny na lipcówkach tez narzekają i niektóre nie wytrzymują i wymiotują a potem czeka je powtórka.

u nas tez brzydka pogoda. Cieplo ale pada i jest szaro a ja.... dopiero godzine temu sie obudzilam. szok! nie wiem co sie stalo. i czuje sie jakas otepiala.
Poza tym jestem zla, smutna, wsciekla, rozczarowana i wszystko co najgorsze. Staran wczoraj nie bylo. M. wrocil z pracy o 21 i nic go nie ruszalo. Staralam sie, zeby nie widzial jaka jestem zla, bo w czym by to pomoglo? Ten seks na zawolanie mnie tez juz meczy... A teraz odpoczniemy od tego kompletnie - 2 tygodnie rehabilitacji a potem jak wroci to ja bede miala @ (a moja trwa z plamieniem jakies 9-10 dni). 24 dni bez zadnego bzykania. Nie moge sie tego odpoczynku doczekac. Z reszta wychodzi, ze owu mialam we wtorek w nocy i wczorajsze przytulance i tak by nic nie daly.
Staram sie szukac pozytywow... ze moze drugi miesiac bez stresu czy @ bedzie czy nie, bez doszukiwania sie objawow mi sie przyda psychicznie, moze sie wycisze troche...

krolowa - tulam!

mama - tez tulam! Mam nadzieje, ze dzis masz chociaz ciut lepszy nastroj.

made - super, ze wylazisz, i ze z dzidzia wszystko ok! Masz przerwe teraz od wizualizacji, bo staran u mnie nie bylo. Odpoczywaj kochana!

jos, kocurku, wiola, pszczolka, lil, oliwka, sol, mary - hello :) (ciekawe o kim tym razem zapomnialam? szlag!)

pszczółka w tym miesiącu padł nam już laptop - M kupił nowy, padła nam lodówka - powiedzmy że działa a wczoraj tv umarł. nie wiem czy zreanimujemy.

mama - nie jadę do grecji - planowaliśmy na maj kupić nowy laptop i tv - zgadnij co się popsuło, na kiedyś planowałam kupić większą lodówkę - zepsuła się nasza. Pierdzielę - do grecji nie lecimy bo się samoloty popsują albo klimatyzacja na miejscu :-p

jestem i ja :) hej! :)
dzis maly plakal jak wychodzilam a jak tylko wyszlam z budynku to widzialam przez szybe ze pani z nim rozmawiala i juz nie plakal :)
co oczywoscie nie zmienia faktu, z ejak wrocilam po 30min. to sie zerwal z tymi samymi zdaniami co wczoraj ' jest mama! tutaj jest mama! " i mega usmiechel od ucha do ucha
no ale dzis bylo juz lepiej
niedlugo bedzie tak, ze to ja bede to ciezko przezywac a maly anwet nie bedzie czekal kiedy wroce ;)

made : super ze wychodzisz!
pszczolka : mam nadzieje, ze sukienka przyjdzie
sol ... fak ! nic nie mowie, wiesz o co chodzi ze sprzetami ;) ale zycze ci zebys mnie jednak nie przebila ;)
kocurek : u nas dzis rano bylo 9 i pochmurnie... doopa nie wiosna... popoludniu pewnie dobije do 12-13 i tyle...
oliwka : czekam na fotki :) super ze krosty znikaja :))))
mary : mam nadzieje, ze sie sprawa szybko rozwiaze i wkocnu sprzedacie
mam nadzieje, ze okna nie beda jednak z waszej kieszeni... nie wiem ile to kosztuje u wa sale u nas tez masakra.. zmieniamy pod koniec kwietnia 6 okien ... 15 tysiecy euro ... bez komenatrza, co?normalnie kosztuja ok. 6 ale my mamy zasrane pseudo zabytkowe budownictwo wogole w tym kraju to lepiej byc malarzem i mechanikiem niz po studiach, uslugi s atak drogie ze... ludzie robia remont domu raz na 15-25 lat :)
my mieszkamy w mieszkaniu z mlat 70 i facet do dzis nie zrobil remontu od czasu wybudowania
ale mieszkania jets stylizowane na 19 wiek, specjalne farby tapetyu w lazience jak w niby zamku, rzezby pod sufitem
remont calosci jakby wyapdlo zrobic to lepiej kupic kawalerke dla dziecka na studia !!! ;) trzeba wziac specjalne firmy ktore zajmuja sie tego typu budynkami i wtedy remonty jest 5-6 razy drozszy niz normalny... a normalny na 70m to juz 3 lata temu ksoztowal 25 tysiecy takze jedna wielka pa-ra-no-ja!!!!!!!!!!! zaluje ze robilam studia a nie hydraulike
bo za dokrecenie, uszczelnienie cieknacego kranu, 10-15min roboty biora 100-150 euro, lepiej niz ginekolog z a15 minutowa wizyte :) ten kraj mnie kiedys wykonczy nerwowo... to sie nagadalam :)

mama, paulina, rurka, pok i inne babeczki o ktorych zapomnialam : hej :)

Ostatnia edycja:
Jos-fajnie że Polduś może korzystać z takich form jak żłobek-aha przypomniało mi się jak Danielka zawsze zostawiamy u niani-to żegnamy się krótko-papa kochanie mama/tata musi iść zrobić to/tamto-całus i zapewnienie że przyjdę po ciebie, bo przecież zawsze przychodzę, prawda? niestety krótko i konkretnie, ale żeby zawsze pamiętał że wrócimy po niego;)

Oliwka-ależ ty wiosennie wyglądasz-normalnie wszystkie szaleją z fryzjerem-chyba ja też muszę iść!:)

reklama
oliwka : super fotki! lubie bardzo twoja fryzure, mialam kiedys bardzo podobna! chcialabym di niej wrocic ale cigale ulegam mezowi, ktory woli dluzsze wlosy... ehhh ... ;)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry