jestem i ja

hej!

dzis maly plakal jak wychodzilam a jak tylko wyszlam z budynku to widzialam przez szybe ze pani z nim rozmawiala i juz nie plakal

co oczywoscie nie zmienia faktu, z ejak wrocilam po 30min. to sie zerwal z tymi samymi zdaniami co wczoraj ' jest mama! tutaj jest mama! " i mega usmiechel od ucha do ucha
no ale dzis bylo juz lepiej
niedlugo bedzie tak, ze to ja bede to ciezko przezywac a maly anwet nie bedzie czekal kiedy wroce
made : super ze wychodzisz!
pszczolka : mam nadzieje, ze sukienka przyjdzie
sol ... fak ! nic nie mowie, wiesz o co chodzi ze sprzetami

ale zycze ci zebys mnie jednak nie przebila

kocurek : u nas dzis rano bylo 9 i pochmurnie... doopa nie wiosna... popoludniu pewnie dobije do 12-13 i tyle...
oliwka : czekam na fotki

super ze krosty znikaja

)))
mary : mam nadzieje, ze sie sprawa szybko rozwiaze i wkocnu sprzedacie
mam nadzieje, ze okna nie beda jednak z waszej kieszeni... nie wiem ile to kosztuje u wa sale u nas tez masakra.. zmieniamy pod koniec kwietnia 6 okien ... 15 tysiecy euro ... bez komenatrza, co?normalnie kosztuja ok. 6 ale my mamy zasrane pseudo zabytkowe budownictwo wogole w tym kraju to lepiej byc malarzem i mechanikiem niz po studiach, uslugi s atak drogie ze... ludzie robia remont domu raz na 15-25 lat

my mieszkamy w mieszkaniu z mlat 70 i facet do dzis nie zrobil remontu od czasu wybudowania
ale mieszkania jets stylizowane na 19 wiek, specjalne farby tapetyu w lazience jak w niby zamku, rzezby pod sufitem
remont calosci jakby wyapdlo zrobic to lepiej kupic kawalerke dla dziecka na studia !!!

trzeba wziac specjalne firmy ktore zajmuja sie tego typu budynkami i wtedy remonty jest 5-6 razy drozszy niz normalny... a normalny na 70m to juz 3 lata temu ksoztowal 25 tysiecy takze jedna wielka pa-ra-no-ja!!!!!!!!!!! zaluje ze robilam studia a nie hydraulike
bo za dokrecenie, uszczelnienie cieknacego kranu, 10-15min roboty biora 100-150 euro, lepiej niz ginekolog z a15 minutowa wizyte

ten kraj mnie kiedys wykonczy nerwowo... to sie nagadalam
mama, paulina, rurka, pok i inne babeczki o ktorych zapomnialam : hej