reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku witaj kochana! Dziś przełknęłam herbatę owocową z cukrem i cytryną. :) ale coś czuję, że z Wami nie popiszę, bo Maciuś mi się buntuje. Muszę z nim coś porobić teraz. Buziaki i do później.

reklama
SOL- cześć ,kolejny sprzęt padl????????? szlag!
LIL- Made ma zapalenie żył głebokich i od piątku jest w szpitalu-zastrzyki,noga w szynie..
OLIWKA- &&&&& za testowanie:)
WIOLA- masakra z tymi ludzi na allegro-podkopują zaufanie tacy ludzie...
JOS- powodzenia dla Was!!

MADE napisała jeszcze ,ze zastrzyki bedzie brała do konca ciąży ,w przyszłym tyg.jade na szczegolowe badanie doplerem.wczoraj poogladali wiercipiętę i wszystko oki,przezierność karkowa 0.91 :))

super ze made wychodzi ze szpitala
lil czesc:-). made byla w szpiatalu bo cos nie tak z zylami w nodze bylo( nie powiem ci dokladnie), z dzidzia wszystko ok.
kocurku dobrze ze dalam sie nabic na mala kase.dobra w dupie z tym.jak dzis sie czujesz? jeszcze troche i zaczniesz czuc ruchy maluszka( ale fajnie-zadroszcze):-)

mama - teraz wyglądam jak wariatka bo nie wiem czy płakać czy się śmiać z tego wszystkiego :-D Już nie mam siły :no:

Cześć Babeczki moje kochane, ja od wczoraj wieczora męczę się z okropnym bólem brzucha, 2 nospy i ibuprofen (lek na receptę) ciut pomogły. Dziś w miarę lżej, ale to tylko na chwilę pewnie. Ta pogoda taka do d...y. Natalka też zdziwia co rano, ja wychodzę wcześniej i ona potem płacze za mną a nigdy tak nie było, a w robocie wszystkie sprzęty odmawiają mi dziś posłuszeństwa.

Mama mam nadzieje, że Twojej bliskiej osobie nie będzie potrzebny zabieg ...:-( Pozdrów Made.

Wiola a zapłaciłaś już kolesiowi?

Sol współczuje, ze tv padł, to tak jak nam laptop, a kasy na nowy nie ma :-(

Jos powodzenia w żłobku :-)

Cześć Maja Kocurku Oliwka mam nadzieję, ze nikogo nie pominęłam ;-)

SOL-M domyslam sie,ileż można.....jeszcze troche i "pobijesz" Jos w ilości sprzętów...

ja porządkuje gorderobę...

PSZCZÓŁKA- witaj kochana...mam nadzieje,ze zabieg nie bedzie potrzebny-mocno w to wierze!!
a Tobie wspolczuje samopoczucia....
trzymaj sie!

Mama, Wiolka dzięki za wyjaśnienie o Made - najważniejsze, że z dzidzią oki i wymiary takie piękne :))) Serce rośnie :)

Wiolka a może jednak dostaniesz sukienkę i nie będzie taka zła? OBY!

Maciuś coraz bardziej wzywa hehe :)) a ja się tu oderwać nie mogę..

Mama oby ta Twoja znajoma nie miała zabiegu...A który tydzień był u niej??? Moja szwagierka niestety już miała dużą ciążę i bez zabiegu się nie odbyło - leży wciąż w szpitalu bo musi mieć jakiś antybiotyk. Ciężka sytuacja - też nie wiem co można w takiej sytuacji powiedzieć :( Trzymaj się kochana!

Ostatnia edycja:
reklama
LIL- dziekuje kochana-wspieram Ja mocno-najmocniej jak umiem..płaczę z Nią i przytulam(przez telefon bo daleko od siebie mieszkamy).

ogromnie wspólczuje Twojej znajomej....to bardzo traumatyczne przeżycia są...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry