reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
laski ja sie na jakis czas wycofuje z watku (o dniu dzisiejszym tylko mowie), bo za smutna i zla jestem, zeby tu przebywac i Wam psuc dzien.

Mary - sciskam Cie kochana z calych sil!!!!

Mary kiedy miałaś Owulkę?

Kobietki,raz jeszcze powtarzam,sukienka jest ''na wydanie'',nowa.Kto nosi rozmiar M???

mary poprawilas mi humor swoim plusikiem....zlamalas zla passe teraz juz posypia sie fasolki.

Wiola - jeju, jestem taka wzruszona wszystkim, co piszecie! :tak: Bardzo bardzo życzę Wam wszystkim dzidziusia!!! :tak: Wierzę mocno, że fasoleczki się posypią!!! :-):-) Zresztą ja nie tracę wiary nigdy i zaraz tu będziecie swoje testy wklejać!

Wiecie, muszę mojemu M. powiedzieć!!! :happy::happy::happy::rofl2::rofl2: Chyba się szybciutko wybiorę do miasta po bodziaka z napisem "I love my daddy"! :-D:rofl2:

Pok - ja Ciebie też ściskam i ściskam kciuki za Wasze staranka!!!

Oliwka - owulka była 5 marca. :-)

Mary GRATULACJE !!! :-D

Wiola wszystkiego najlepszego dla Iwonki z okazji półtora roczku :tak::-D Dziś zauważyłam, spóźnione ale szczere :-)

Wisienka a Ty mieszkasz we Wrocławiu czy nie daleko? Bo jutro będę z rodziną w oleśnicy.

Pok witaj, mam nadzieje, ze nic poważnego Ci nie jest .

Libby Nika Paulina witajcie Babeczki :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja 7-9marzec... kurde,jeszcze z 3-5 dni muszę poczekać na testowanie:)
Bardzo się cieszę Twoim szczęściem:)

Dziękuję Wam, kochane!!! :*:*

Za 1 h mam busika do miasta, więc szybko coś zjem, szybki prysznic i lecę kupić tego bodziaka. :-):-) M. wraca z pracy między 16.30 a 17.30. :-)

Oliwka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!! Za 3 dni może spróbuj?

wisialam na elefonie a tu taki news!!!!!!!!!!!!!

MARY GRATULACJE !!!! LAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! oszaleje
najlepsze ze nawet nie wiedzialam, ze testujesz, dopieor co sie dowiedzialam ze sie starasz, a ty sie juz wystaralas :)
przejrzalam wszystkie zdjecia, PLUS JAK NIC!!!! ale super!!!!!!!!!!!!
ile czekalas ! ale masz zaplate :) ale sie ciesze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))) buziak !

oliwka: sukieneczka nie moj rozmiar niestety

Oliwka-gdyby nie ciąża i brak gwarancji jak będę potem wyglądać-to bym wzięła sukieneczkę;)

a mi się humor poprawił po + Mary że aż za porządki się biorę;) a co tam zaszaleje;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry