reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja mam kawałek do Ciebie...i to spory:)))
Ale jest brrrrrrr na dworzu,szaro i pada:(

Młodam nim się obejrzysz a poczujesz:) Ja pamietam,że u mnie na początku to myslałam,że to w jelitach cosik się rusza...:) Takie prądu delikatne a potem jak Ninka walnęła to porządnie:)))

Mała właśnie tańczy i mówi mi co chwile:kocham cię skarbie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
WIOLA- to wyśle jeszcze raz moze dojdzie tym razem :)
a co do opon to doskonale rozumiem Twojego męża:-D:-D:-D:-Dteż czekam na zmiane opon bo też mamy alusy:-D:-D

MŁODA- oki ,to wezmę jeszcze kasztanki i wafelki:tak:Kocurek wleci z Nutellą i sie wszystkie :-D:-D:-D:-p

Oliwka oby tak właśnie było. :-)

Kobitki ja brykam sprzed kompa bo mnie juz plery boleć zaczynają, jakoś mało wygodna pozycja ;-) Miłego wieczorku Wam życzę. Moze wlecę wieczorkiem, bo jeszcze zamówienie muszę złożyć przez neta. No to papaty:-)

asionek no właśnie ja miałam identycznie :-) a mary zawsze taka pełna energii a tu nagle nam podupadła :-D:-D:-D
Ja też mam genetyczne 30 marca ... to boimy się razem :sorry:

Kamil wrócił ze szkoły.. idę mu obiad naszykować a potem wracam :)

no boimy ... bedzie dobrze no nie ?? musi byc !! :)

Mamuś - test owu pozytywny 4 i 5 marca, działania 2,3,4, 5 i 6 marca, dziś 12 dzień po owu i test ciążowy pozytywny. A od 2 czy 3 dnia po owu już czułam w brzuchu, ze coś się dzieje, ale ciężko było określić, co dokładnie... :-D;-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla wszystkich babeczek!!!

A kiedy najwcześniej wybrać się do gina? Bo mam tę wizytę 7 kwietnia, ale nie wiem, czy tyle wytrzymam... :-D

no widzisz mialas bardzo podobnie do mnie z objawami :) stad wiedzialam , ze musialo sie udac !!
a staranka tez mialam codziennie przez 5 dni z rzedu :) i wyszlo takze sposob dobry !!
ja bylam rowno w 6 tc ( kazal dr przyjsc wczesniej ze wzgledu na poronienie ) i bilo juz serduszko i nawet slyszelismy :) takze jak u ciebie bedzie ok. 7tc to dobrze :)

MŁODA- pyzy z mięsem ,ale wiesz takie gotowe mrożone :))

do tego podsmarzona cebulka i ..smacznego :)

ja tez chce pyzy !!! Mamusia ty to mnie kusisz codziennie :-D

Kacorek odpoczywaj sobie :)

Jos milego spacerku :)

Mloda namawiaj twojego niech robi nalesniki !! moj niedawno jakos o 1 w nocy musial robic :) biedny

DZień dobry :-D
się tu widzę ruch straszny dzisiaj zrobił, doczytać Was, to hoho, po 7 stronach wymiękłam :-D

widzę weekend się zbliża, jakieś imprezki się szykują, słodkości na stół wjeżdżają, mamusiu raj, a potem szał baj najt :-D:-D:-D

witam Was wszystkie, coś nie doczytałam, ale tu się nam nowa Dzidzia pojawiła :cool: :laugh2: gratuluję i życzę spokojnej ciąży :tak:

reklama
JUST- hej ,tak fasolla zakiełkowała u Mary-beth:)

ASIONEK- wysyłam pyzunie DHLem :)

WIOLA- no moze mąż da rade-ja wysłałam drugi raz i dostalam raport doręczono,wiec myslalam ,ze dostałas.

ja zmykam na kanape najedzona pyzami..pobyczymy sie z menem :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry