reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oliwka tylko w tym ręczniku nigdzie nie wychodź !:-)
Paulina mmm frytki :-D ale mi smaka narobiłaś :-)
Zdrówka Ci zycze :*

Ostatnia edycja:
reklama
No,posmarowałam się balsamikiem i ubrałam:)
Zielona się robi:) Niestety nie lubię tej liściastej,tylko liptona w torebkach trawię.
Kto mi obiad podrzuci?Nie mam siły wstawać:(

just : fajne te mieszkanka co podal asionek, dzwon lub pisz maila !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i atakuj mops, a co!!!!! choc do nich tak czesto az im sie twoj brzuch i twarz obrzydna i beda ci dawac co chcesz, zebys tylko juz sobie poszla :)

asionek : hejka :) bidulko ty ciazowo-symptomowa
courage !!!!

mama : poldus dzis byl ze mna, ale mu sie nie podobalo, niewyspany + inne dzieci niz zawsze wiec po 15-20min wyszlismy i zrobilismy sobie spacer, do bawialni wrocimy o 15 do 17h30 :) bedzie tez ze mna i beda jego koledzy i kolezanki :)

ja sprzatam, a wlasciwie tylko ogarniam leopolkowy rozgardiasz, cyzlmi zabawki ksiazki i plyty WSZE-DZIE!!!! :)

ASIONEK: kochana dziękuję, umówiłam się na spotkanie jutro :-D:-D:-D dzięęęęęęękuję :* dzwoniłam na te mieszkanko, huuuuuuuuura!!!!! :-D:-D:-D

dzięki Młodamamusia-a ty już w 30tyg!jak fajnie-mi się zaczyna wszystko dłużyć-pewnie przez te bóle i siedzenie w domku i nic nie robienie;). a mam takie małe,wścibskie pytanko-ile kg do tej pory kosztował cie Rafałek? bo ja patrzę z przerażeniem na moją wagę-ale lody znów są takie pyszne;)

Paulina przed ciąża ważyłam 50kg a teraz waże 66 kg :-) :-D
Just widzisz jak sie udało :-)

Kochane uciakam do kiosku po gazete :-) i do babci :*
Bede za niedługo ;*

hej paulina leż i odpoczywaj BUZIAKI !!

asionek a jak tam dzisiaj samopoczucie?

made ? ? ? ? ? ?

sol ale chyba nie padł Ci lapek??? :-p

jos ogarniaj :))) a Polduś jakos próbuje Ci pomagać?? bo ja pamiętam i nawet mam fotki jak moje dziecię dwuletnie z mopem lata i pranie ciągnie z pralki :-D:-D:-D Urooocze!!

boogie informuj na bieżąco jak sie sprawy mają!! :)))))))))))))))))

m mamusia fajnie z taką babcią :-D Smacznego!!!

Ostatnia edycja:
Cześć Asionek i Paulina! :-) I wszystkie babeczki z którymi przez moje roztrzepanie się nie przywitałam!

Boogie - widzisz? Ale super! :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry