reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
KOCUR: będzie dzielna, jak nie wymięknie na sali porodowej hahaahaha, wtedy dostanę swój order, uśmiechu, odwagi, siły i męstwa :-D:-D:-D

Just moja znajoma złożyła wniosek na mieszkanie w urzedzie miasta i czekała i czkała az wkoncu dostała mieszkanie ale w takim opłakanym stanie ze massakra pleśń wilgoć a jej synek jest uczulony na pleśń :-( i sie wkurzyła i poszła osobiście do prezydenta i za dwa tygodnie dostała nowe ładne mieszkanie...

Moze i ty byś sprobowała złozyc taki wniosek ? TYlko nie wiem czy was tez tak idzie nie orientuje sie
:-)

Ale 3mam kciuki
:-)

mama : okiii... dziex za info!
just : bedzie dobrze :))) kobiety zawsze daja rade :) jak chcesz to sluze pomoc amoge podzownic po ogloszeniach, popytac
co do pomocy to jednak niestety nie wiem wogole jak jest w polsce... nawet gdzie isc i jakie pomoce istnieja... :(

MŁODA- nic specjalnego bo po tym niewyspaniu nie mam weny...jajka sadzone ze szczypiorkiem ,mizeria i ziemniaczki duszone z masłem..i kompot wiśniowy.
biore sie za obieranie ziemniaków..

WIOLA- szybce goście nie są zli :))

JOS- jak było dziś-zostawiałaś Poldusia czy caly czas z Nim byłaś??

reklama
Mama...mniaaami,ale mi smaku narobiłaś:)
Nie bardzo mogę jeść ale z chęcią bym spróbowała,chociaż troszkę:)

Ja się wykapałam,ogoliłam tu i ówdzie na lepsze samopoczucie i dalej myślę...niech te dni szybko mijają.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry