reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WIOLKA: ceny są kosmiczne :szok: będąc tylko z Maluszkiem dużo nie potrzebujemy, ale kawalerka, to kawalerka i życzą sobie od 800 do 1000 plus opłaty... a mnie nie stać teraz na taki koszt... ech... coś musimy wymyślić, tylko ja do tego głowy już nie mam :-(

reklama
ja na telefonie wisiałam i poodkurzałam dom...

KOCUREK- taaaaaaaaaak,dieta u mnie jak byk-a potem na plaży bede w pareo śmigać bo oponka

a Ty co tam spać nie mogłaś??

JUST- &&&&&&&&&& za pomyślne załatwienie spraw !!
MŁODA- a 2 wózki ,czyli głeboki i spacerówka??

boogie ee nie no nic sie nie dzieje ... to tylko typowe dolegliwości ;-)

cześć wiolu hmm ja się na razie tylko za wózkami oglądam trochę na ulicy :)

m.mamusia wizyta 29 marca, a 30. USG 4D :-D

mama i tak ci nie wierzę :-D widziałam twoje fotki i chudziak szczęśliwiec jesteś :-D chyba taka Twa natura, zazdroszczę :tak: gdybym ja Twoją dietę stosowała tooo...... oooojojooooj :eek:

Ostatnia edycja:
Just tylko nie potrzebnie sie nie denerwuj ! :-) bedzie dobrze zobaczysz! :-) ;-)

Kocurek 29 marca to w kolejną moją rocznice z K... :-) 3 mam kciuki :-)

Mama napisze tak dwa wózki 2 w 1 :-) doczytałaś mojego posta? Pytałam o tą koleżankę czy obeszło się bez zabiegu ?

Ostatnia edycja:
Hej Kocurku! 4D będziesz miała tak szybko??? To już płeć zobaczysz???

Just no ceny są kurcze kosmiczne to prawda - ale szukaj, czasem w gorszej lokalizacji można znaleźć coś tańszego. Trzymam kciuki!

mloda Iwcia juz lepiej sie czuje . dzieki
just a narazie nie moglabys mieszkac z tymi znajomymi?wiem o czym mowisz...ceny sa kosmiczne, tymbardziej jak sie nie pracuje, a niestety o pracy przez najblizszy czas nie ma mowy.
kocurku a zlamalas sie zeby kupic juz jakies bodziaczki czy cos?

KOCURKU: dolegliwości muszą się kiedyś skończyć, a Maluszek wynagrodzi później wszystko :tak:;-)

a co do wózków, to ja też chciwym okiem, sroczym wzrokiem podpatruję na ulicy hahahaha

Hej lil :-) no bo ja hmmm..... poważna pani w średnim wieku :-D jestem i lekarz mnie skierował na program dla takowych pań :-D

just dzięki ... wiem i cierpliwie czekam :tak: 16 lat temu bylo rzyganie po kilkanaście razy dziennie i też się w końcu skończyło - po 7 miesiącach :-p

Ostatnia edycja:
Kocurek program dla takowych pań hehe :-) :-D Ty to jesteś ! :-)

zaraz wracam ide z psiakiem na krótki spacerek
:-)

Wiolka to dobrze ze z Iwusią juz lepiej :* :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry