reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jak samopoczucie od rana?...

U mnie przepiękne słoneczko i cieplutko na dworze, aż się żyć chce! :tak: Mieszkanko wczoraj posprzątane, dzisiaj tylko kilka drobnych poprawek, obiadek do ugotowania i wolne :tak: ;-)

A my dzisiaj rezerwujemy prom na świąteczny wyjazd do Polski... :laugh2: Już się nie mogę doczekać wyjazdu, nie było mnie w ojczyźnie ponad 1,5 roku... :szok: :zawstydzona/y: Stęskniłam się za rodzinką, za znajomymi, za moim rodzinnym miastem, za "moimi miejscami", za wszechobecnym językiem polskim na ulicach... :-( Dopiero teraz zdaję sobie sprawę, jak bardzo mi tego brakuje! Dlatego już prawie "w starterach" siedzę, gotowa i podekscytowana wyjazdem :tak:

SERGEE: to super, że wyjazd się Wam szykuje, ja mam nadzieję, że mama, jej przyjaciel i siostra przyjadą do mnie o Trójmiasta na święta, w zeszłam roku już tak było :-D pomogą mi ogarnąć, mam nadzieję wszystko co na przywitanie Maluszka potrzebne :-D

a u mnie pachnie jabłuszkami z cynamonem, któraś z Was się piszę??? :-D:-D:-D

Młodamamusia bardzo dziękuję :tak: A widzę, że u Ciebie to już chwilka moment i Szkrabek się pojawi na świecie! :laugh2: Teraz to już szybciutko "zleci" :tak:
Just trzymam kciuki, żeby przyjechali w odwiedzinki!!!
smiley-26.gif
smiley-26.gif
smiley-26.gif
A ja chętnie się skuszę na takie jabłuszko :tak: :-)

reklama
Hej dziewczynki:)))
Ja posprzątałam łazienkę,dzieci nakarmiłam,zaraz biorę się za resztę...mąż niestety w pracy....
Aleee macie fajowo,dzieci w brzuszkach się ruszają:))))
A ja się modlę żeby @ nie dostać.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry