reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
OLIWKA: tylko potrząsać tą niespodzianką nie mogę ;-) ostatnio musiałam podbiec, bo się śpieszyłam i zostałam ukarana :-D:-D:-D nie wolno biegać, taki komunikat z brzuch otrzymałam, bo jakoś się tam Maluch tak ułożył, że bolało jak ta lala... aż weszłam na herbatę do naleśnikarni po drodze, bo nie mogłam iść :-D dziecko dba o swoją mamę :-D

witam sie i ja slonecznie :)

Bidula:(
Szkoda dzieci jak muszą tyle leków w siebie wlać:(
Mnie nadal brzuch pobolewa,codziennie inaczej i nadal mdli.Czuję się jakbym w każdej chwili miała @ dostać...

oby nie :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!

A my dzisiaj rezerwujemy prom na świąteczny wyjazd do Polski... :laugh2: Już się nie mogę doczekać wyjazdu, nie było mnie w ojczyźnie ponad 1,5 roku... :szok: :zawstydzona/y: Stęskniłam się za rodzinką, za znajomymi, za moim rodzinnym miastem, za "moimi miejscami", za wszechobecnym językiem polskim na ulicach... :-( Dopiero teraz zdaję sobie sprawę, jak bardzo mi tego brakuje! Dlatego już prawie "w starterach" siedzę, gotowa i podekscytowana wyjazdem :tak:

kurcze tez chce jechac do Pl , a za bardzo nie mam jak i pewnie nie pojade , a jak nie pojade teraz to pozniej nie wiem kiedy z takim maluszkiem kilka przesiadek samolotem to lipa :( buuu ja chce do mamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja sobie darowałam studia w ten weekend i poleguję z mężem w łóżeczku. Później tylko skoczę do mamy i tyle planów na dziś:-) Robię sobie dzień leniuszka :))

i dobrze :) dzien lenia nalezy sie kazdemu raz a jakis czas :)

Dzień dobry dziewczynki.
Ja już posprzątałam mieszkanko i siedzę sobie sama z Mają. Mąż na robocie, dzieci u babci. Maja dziś w końcu zrobiła normalną kupkę, mam nadzieję ze to koniec Rota...
W W-wie na Niekłańskiej to podobno cały szpital (sorki za wyrażenie) zasrany i zażygany. Dzieciaki leżą pod kroplówkami na korytarzach. Masakra normalnie.

dobrze , ze z mala juz lepiej !!! kurka straszne sa te wirusy :wściekła/y:

Chcę jeszcze raz takie szczęście!!! Tu Ninka w 3 dobie życia:)
Zobacz załącznik 337671

jejku sliczniutka !!! slodziak :)

cholera.....:szok: dzwonił właśnie Pan z ogłoszenia, miałam dziś pójść i obejrzeć je... $%&%$%&%$%&&&&$%$%$% i nic z tego blada doopaaaa... już ktoś je wynajął, a takie było ładne :-(:-(:-(

kurka :wściekła/y: nic trzeba dalej szukac !!! najlepiej to dzwon rano i umawiaj sie na ten sam dzien o ile sie da :) wtedy szanse , ze ktos wezmie inny sa mniejsze ..;; ja mam wprawe po tym roku w szukaniu :/ tez bylo strasznie ciezko i mialam mega dola :( pozniej to juz jak sie dalo i na fotach ladnie wygladalo i cena byla ok to rezerwowalam telefonicznie do czasu wizyty :)

Witam się i ja w sobotnie południe :)

Obudziałm się dzis z bólem głowy i mdłościami ... łyknęłam Apapa i czekam na poprawę, bo mam zamiar udac się na spacer i mózg (jęsli jest ) dotlenić :0
życzę fajowego łikendu ;)

Asionek ja mam rodziców i rodzeństwo tutaj w UK, więc dla mnie to raczej kwestia spotkań z babciami, kuzynami, ciotkami.... Ale równie miła i nie mogę się doczekać!!! :-)
Oliwkakarolina śliczna Twoja Ninka na tym zdjęciu - właśnie tak sobie wyobrażam swojego Skarba! ;-) :zawstydzona/y: Cud-miód i orzeszki ;-) A wiesz, że nasza córcia też będzie Nina?... :-)
Pok ja też chcę na Faithless! :zawstydzona/y:

reklama
MLODA: mam :-D Remigiusz dla chłopczyka, a Antonina dla dziewczynki :-) sama mam na imię Bogumiła, więc stare imiona mnie nie przerażają :D

ASIONEK: no wczoraj ten facet nie mógł mnie przyjąć, bo ktoś tam u niego w mieszkaniu wymieniał drzwi, czy coś i sam zaproponował ten termin... kurka wodna, nic trzeba szukać dalej, ale tamto było korzystne... szkoda, właściciel też zrobił miłe wrażenie przez telefon.. ech.. trzeba szukać dalej...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry