just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
<LODA: właśnie tam miałam pójść...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie wolno biegać, taki komunikat z brzuch otrzymałam, bo jakoś się tam Maluch tak ułożył, że bolało jak ta lala... aż weszłam na herbatę do naleśnikarni po drodze, bo nie mogłam iść
dziecko dba o swoją mamę 
Bidula
Szkoda dzieci jak muszą tyle leków w siebie wlać
Mnie nadal brzuch pobolewa,codziennie inaczej i nadal mdli.Czuję się jakbym w każdej chwili miała @ dostać...
A my dzisiaj rezerwujemy prom na świąteczny wyjazd do Polski...Już się nie mogę doczekać wyjazdu, nie było mnie w ojczyźnie ponad 1,5 roku...
![]()
Stęskniłam się za rodzinką, za znajomymi, za moim rodzinnym miastem, za "moimi miejscami", za wszechobecnym językiem polskim na ulicach... :-( Dopiero teraz zdaję sobie sprawę, jak bardzo mi tego brakuje! Dlatego już prawie "w starterach" siedzę, gotowa i podekscytowana wyjazdem
![]()
A ja sobie darowałam studia w ten weekend i poleguję z mężem w łóżeczku. Później tylko skoczę do mamy i tyle planów na dziś:-) Robię sobie dzień leniuszka)
Dzień dobry dziewczynki.
Ja już posprzątałam mieszkanko i siedzę sobie sama z Mają. Mąż na robocie, dzieci u babci. Maja dziś w końcu zrobiła normalną kupkę, mam nadzieję ze to koniec Rota...
W W-wie na Niekłańskiej to podobno cały szpital (sorki za wyrażenie) zasrany i zażygany. Dzieciaki leżą pod kroplówkami na korytarzach. Masakra normalnie.

cholera.....dzwonił właśnie Pan z ogłoszenia, miałam dziś pójść i obejrzeć je... $%&%$%&%$%&&&&$%$%$% i nic z tego blada doopaaaa... już ktoś je wynajął, a takie było ładne :-
-
-(
nic trzeba dalej szukac !!! najlepiej to dzwon rano i umawiaj sie na ten sam dzien o ile sie da
Cud-miód i orzeszki ;-) A wiesz, że nasza córcia też będzie Nina?... :-)
Remigiusz dla chłopczyka, a Antonina dla dziewczynki :-) sama mam na imię Bogumiła, więc stare imiona mnie nie przerażają