reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No to super:0 Nina świetne imię,miała być Carla Alexandra na początku ale pomyslałam,że jak wrócę do PL to ni w ząb ni w oko nie będzie sie kuppy trzymać:)
Już z nazwiskiem są cyrki,na szczęście mój mąż w tym miesiącu już składa pisemko do sądu o przysposobienie jej i zmienimy nazwisko.
A drugą córcię chcę mieć Alicję:)

Just Remigiusz nazywa się mój kuzyn :-D a Antonina od mojej koleżanki cora :-) Ładnie :-D
Naga na pewno masz mózg :-D każda z nas ma :-)

Asionek fajnie ze masz słoneczko za oknem :-) bo u mnie to w nocy śnieg z deszczem padał :-(

Pok no to sie wybawiłaś :-D :-)

Mama gdzie jesteśś ????

oliwka , sergii - mi sie też Nina coraz bardziej zaczyna podobać. Szczerze nie znma żadnej ... :)

mloda - tak, myslisz ? no , może jeszcze jakies resztki mi zostały ... heheh

Palemka a wiesz, że ja też nie znam osobiście?... ;-)
Oliwkakarolina u nas jest dokładnie TAK SAMO! Albo będzie Nina, albo Alicja! :szok: Ale gusta mamy idealnie podobne! :-D A jeszcze zapytam Cię - skąd taki nick u Ciebie?...

Serge:)
nick oliwkakarolina wziął się jakieś 12 lat temu z mojej głowy:)
Zawsze chciałam mieć córcię Oliwkę więc połączyłam to z moim imieniem Karolina, a jakiś czas później moja mama zrobiła mi prezent przed 18-stką i urodziła mi siostrę Oliwię Laurę:)

Serge:)
nick oliwkakarolina wziął się jakieś 12 lat temu z mojej głowy:)
Zawsze chciałam mieć córcię Oliwkę więc połączyłam to z moim imieniem Karolina, a jakiś czas później moja mama zrobiła mi prezent przed 18-stką i urodziła mi siostrę Oliwię Laurę:)
To bardzo mi miło, ja też jestem Karolina :-) A Oliwia i Laura to były kiedyś moje 2 imiona dla córeczki, ale... w rodzinie pojawiły się dwie małe panny - zgadnij, jak im dano na imię?... :laugh2: Stąd się rozpoczęły poszukiwania i ustaliliśmy z "moim", że będzie Nina, ewentualnie Alicja...

Niezły zbieg okoliczności... :-)

Ależ zbieg okoliczności:))))
Ja za to mam problem z imieniem dla chłopca...lubię kilka ale zawsze mi się z kimś kojarzą...najbardziej podoba mi się Igor,ale mój mąż jest przeciwny:(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry