reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam sie na chwilę :)
niedawno wstałam i tak jakoś sie ogarniam po sniadanku..

PALEMKA- pięknie wyglądasz w tym kolorku i tej fryzurce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przytulam Cie z rana i podaje kakao :))

SERGII- cześć słodziaku :) powodzenia na egzaminie &&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja wchodze na bb a tu...............2412 PW o co tu kaman??????

Mama - pozwolę sobie skopiować z poprzedniej strony :tak: ;-)

Zwróć uwagę na posty innych użytkowniczek - po prawej stronie masz takie dwa różowe odnośniki "lubię to" i "share"...

Kiedy klikasz: "lubię to", to wiadomo - lubisz ;-) podoba Ci się wypowiedź, zgadzasz się z nią, coś takiego mniej więcej jak nasze "dzięki" które można było klikać pod postem... Zamiast tego jest teraz "lubię to" ;-)

Co do opcji "share" - jeśli masz konto na Facebooku i na przykład któraś z forumowiczek napisała coś, czym chciałabyś się podzielić ze swoimi znajomymi z Facebooka, to wtedy właśnie "share" (po ang. "ogłoś", "opublikuj") daje Ci taką możliwość :tak:

To serduszko u góry pokazuje liczbę naszych wcześniejszych "podziękowań" pod wypowiedziami innych. Liczba zebrana jest - tak myślę - łącznie od wszystkich z całego wątku Staraczek :tak: I będzie się zwiększać, kiedy będziemy "lubić" czyjeś posty ;-) Dodatkowo, kiedy klikniesz w tę malutką strzałeczkę tuż obok liczb po prawej stronie, pokaże Ci się, które Użytkowniczki i za jakie posty dostały na tym wątku najwięcej podziękowań :tak:
Ja tez tak miałam, że po wejściu w skrzynce pocztowej 141 wiadomości... Myślę, że to administracja forum wprowadziła jakieś zmiany i teraz dostajemy na skrzynkę wiadomości o tym, kto nam "podziękował" za posta

Mam nadzieję, że trochę wyjaśniłam ;-)

Oliwkakarolina no to już niedługo :laugh2: Trzymam kciuki Słoneczko za testy :tak:

Ostatnia edycja:
Sergii- KOCHANA DZIEKI ZA WYJAŚNIENIE!!! nie dość ,ze ja noga komputerowa to jeszcze mi bb utrudnia-nie długo sie wogole nie polapie;/;/

a wogóle to............... w 18d.c dostałam @.....

Serge dzieki:)
Mam nadzieję,że to fasoleczka:))) Jak tylko pomyślę to mam łzy w oczach:)
Mama :szok: jak to?? Normalne to? Miałaś tak?

O kurczę?... W 18dc?.... :dry: :sorry: Ale dlaczego???

Wiem, głupie pytanie, ale nie rozumiem, dlaczego... Chociaż w sumie ja też kiedyś miałam taki cykl, że przyszła @ i trwała jakieś 5 dni, a w 15dc dostałam wieczorem kolejną @ i trwała około tygodnia... Cały cykl był już później "normalny". Może po prostu czasami tak się nam cykle układają? Nie mamy wpływu na to, jak bardzo będą długie...

Dziewczynki - nie ma za co :zawstydzona/y:

Jest dokładnie jak sergi napisała :-)
A co do "spamu" w skrzynkach to miałyście tam pokazane wszystkie swoje posty za które wam podziękowano. Wg mnie zbędny bajer - ale cóż - taki pomysł administracji.

mama- współczuję :-(

A w ogóle to dzień dobry :-)

I miałam się pochwalić - Karola 10 min temu uśpiła Emilkę w kołysce - śpiewała jej i ją kołysała aż ta usnęła :-D

reklama
OLIWKA - cześć ..

dziewczyny nie wiem czemu tak cholerka...kiedys juz raz mialam po 15d.c @ ale wtedy na hormonach bylam...

śmieje sie do Toma,ze szybciej sie skonczy Jego męka bez sexu bo szybciej sie skonczył ten cykl...ale nie jest mi do śmiechu...choc jak w 10 d.c mialam temp.37,1 to moze skoro wczesniej byla owulka to i @ wczesniej ,ale w 18 dniuuuuuuu...

SOL- cześć ,no to masz pomagiera :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry