reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama no dziwne to, ale cóż - tak natura chciała... Najważniejsze, że takie cykle nie są u Ciebie regułą. :tak: Matki Natury nie oszukasz - ona ma swoje systemy i swoje plany :sorry: ;-)

Sol słodka Karolcia, jak widać bardzo się przejmuje rolą Siostrzyczki :laugh2: Ja też tak swoją usypiałam, pamiętam, jak mama moja kiedyś mi nawet pozwoliła nakarmić moją siostrę jak była malutka jeszcze... Śpiewałam małej piosenki, czytałam bajki... Tylko ja miałam 8 lat, jak się A. urodziła :tak: ;-)

reklama
Jestem przerażona tak naprawdę...boję się,że test będzie negatywny a ja tak bardzo chcę i to już najlepiej (na wczoraj a nie na jutro)!!!
Na dodatek coś się dzieje z moimi piersiami...nigdy nie bolały przed @ a teraz leciuteńko pobolewają (z Nina nie miałam tego,żadnych objawów na początku).Nie wiem czy to nie podświadomość...może za bardzo chcę i przez to te odczucia???:sad:

Jestem przerażona tak naprawdę...boję się,że test będzie negatywny a ja tak bardzo chcę i to już najlepiej (na wczoraj a nie na jutro)!!!
Na dodatek coś się dzieje z moimi piersiami...nigdy nie bolały przed @ a teraz leciuteńko pobolewają (z Nina nie miałam tego,żadnych objawów na początku).Nie wiem czy to nie podświadomość...może za bardzo chcę i przez to te odczucia???:sad:

Najlepszym, ale najbardziej gorzkim lekarstwem jest - nie nakręcać się! Ale to "lekarstwo" przechodzi przez gardło bardzo ciężko, chociaż jest zdecydowanie najskuteczniejsze... Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku, że @ nie przyjdzie i że za 2 tygodnie będziesz się już baaaaardzo cieszyć z II kreseczek na teście! :tak: Tego Ci życzę, Kochana :tak:

Ja już teraz zmykam, bo za chwilę mam egzamin ustny z angielskiego ;-) Później jeszcze się pojawię i tak jak obiecałam już jakiś czas temu - napiszę Wam parę ciekawostek z angielskich portali dla staraczek (m.in. 70 objawów ciąży, które zaobserwowały u siebie ciężarne :tak: ;-) ).

Buziaczki :laugh2: Trzymajcie kciuki za mnie... :zawstydzona/y:

Dzień dobry :-)

ale dzisiaj piękna pogoda :-D ani jednej chmurki na niebie, zapowiada się przyjemny dzień :-D mama już kontrolny, pobudkowy telefon wykonała :-D:-D:-D moja Elżbietka jest niemożliwa :tak::-D

hej :) weszlam i myslalam , ze ktos mi sie na konto wlamal :szok: albo bb zeswirowalo :)

czesc a co to za serce u góry z liczbami o co w tym chodzi ?

co się dzieje mam 235 odebranych wiadomosci, wchodze tam, a tam sa wasze rozmowy, znaczy nasze, tak jakby wątek nasz przeniósł się do mojej skrzynki odbiorczej ? O co choooo ?

Teraz mi się ktoś wkradł ?

tez tak mialam i tez juz panikowac zaczelam , ze ktos mi sie wkradl :/
ale juz jest wyjasnione , ze jakies zmiany na forum sa , szkoda , bo jakos coraz wiecej utrudnien widze ...

Hej dziewczyny:))
Brzuch pobolewa,mdli,@ niet:)

i dobrze oby tak dalej !!!! :))

ja zmykam na dziś ..

papa do jutra..mam nadzieje,ze nie bedzie nowych zmian ba bb;/

hehe tez mam nadzieje , ze juz nic nie wymodza !!

milego dnia kochane i duzo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i jeszcze wiecej <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

reklama
mloda - zamiast "cytuj" klikasz ten plusik po prawej od "cytuj" , czytasz dalej i dodajesz kolejne a potem robisz - odpowiedz na ten temat i tam masz już wszystkie cytaty :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry