O
oliwkakarolina
Gość
Dzięki
Ja ją już zabierałam,teraz też zabrałam ale na mysli mam zabranie jej całkowite.Łącznie z odebraniem praw rodzicielskich.
Jestem na to gotowa,w końcu po tylu latach.Jestem też świadoma,że czeka mnie walka i będzie to trwało ale nie poddam się
Dziewczyny,ja jestem święcie przekonana,że jestem w ciąży,muszę być!Trzymajcie &&& za test rano.W 12 dpo powinien wyjść pozytywny?
Ja ją już zabierałam,teraz też zabrałam ale na mysli mam zabranie jej całkowite.Łącznie z odebraniem praw rodzicielskich.
Jestem na to gotowa,w końcu po tylu latach.Jestem też świadoma,że czeka mnie walka i będzie to trwało ale nie poddam się
Dziewczyny,ja jestem święcie przekonana,że jestem w ciąży,muszę być!Trzymajcie &&& za test rano.W 12 dpo powinien wyjść pozytywny?

Ale wiesiołek pomaga! Bierze się go od 1 dnia cyklu do owulacji - później trzeba odstawić, bo może utrudnić zarodkowi zagnieżdżanie się i utrzymanie w macicy (wywołuje lekkie skurcze).
Kochanie, to bardzo ważna decyzja a Twoja Siostra na pewno jest też dojrzalsza niż wskazuje to jej metryka... Myślę, że ja zaopiekowałabym się swoją siostrą. Zrobiłabym wszystko, żeby oszczędzić Jej TEGO WSZYSTKIEGO co Ty przeszłaś... Tulę Cię kochanie i wspieram! :-)