reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mary sol - czesc

sol - no co Ty ????? :shocked2:

gumisia - ja tak mam, ze sutki mnie bolą, ale nie zawsze, mialam tak z 3 miesiące temu i teraz w tym cyklu , zaczęły boleć tak w połowie cyklu i od 2-3 dni przestały, a dosłownie lada moment powinna dostac @, więc , to chyba raczej nic niepokojącego ... tak czasami jest ;-)

ziemia kupiona, doniczki kupione, nasionka też, teraz nic tylko wysiewać :)
Kupiłam też piękne kwiaty sztuczne do wazonu, wygladaja jak prawdziwe ...

AAaaa,zasnęłam!Po raz drugi dzisiaj:)
Nie wiem co ze mną jest,padam na twarz co chwilę.
Pożarłam 2 grzanki z jamon serrano i czekam aż mąż wróci z pracy i zrobi kawę,za leniwa jestem i nie chce mi się samej zrobić!
Sol...a staracie się o dzidzię?

sol - dziekuję bardzo , ale szkoda zaciskać, ja nie jestem w ciąży , nigdy nie byłam i .....:-( i czas pokaże ... ja poprostu jutro dostanę @.
Czuje się tak samo jak co miesiąc:tak: ale za to w takim razie Tobie nie życze skoro nie chcesz ;-) chyba byłaby niezła niespodzianka co ????????? :-D:-D:-D

oliwka - może przesilenie wiosenne Cię dopadło ... a kiedy ostatnio badałąś poziom żelaza we krwi ? Może to ono jest sprawcą Twojego samopoczucia ?:confused:

rurrka - no to powodzenia na hsg ;) co by Cię nie bolało ;)

u nas leje jak z cebra ;( , nici ze spaceru po obiedzie :( ale mam ochotę na kino ...
Ogladałyście w kinie coś ciekawego ostatnio ????

Ostatnia edycja:
palma - no suprise by był jak nie powiem co :-p Ale po trzeciej ciąży to bym chyba na wózku inwalidzkim wylądowała :-( Już mnie tak boli kręgosłup że ledwo ciągnę a co dopiero po trzecim maluchu :no: A kciuki będę trzymać aż do twojego bezbolesnego porodu ;-) To masz jak w banku ;-) I więcej wiary z nadzieją :tak: Laparo rozjaśni światełko w tunelu i w końcu wam się uda :tak:

A co do pogody - u mnie do 12 padał śnieg z deszczem -teraz się wypogodziło to wyskoczyłam mamie na imieniny kwiatka kupić :-) Jutro przeżyję gehennę spotkania rodzinnego :dry:

witam sie weekendowo :)

ASIONEK: ceny są kosmiczne, niczym mój Kosmonauta ;-) chyba pójdę do agencji nieruchomości, na plotach dzisiaj ten temat poruszyłam z dziewczynami i jedna ze znajomych korzystała już dwa razy z agencji i była zadowolona, tylko im trzeba zapłacić...:unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:

moze ktos poleci jakas tania i dobra !! tylko uwazaj na oszustwo , bo ich pelno :/
trzymma dalej &&&&&&&&&&&&&&&&& :)

asionek ja mam tak samo normalnie przed okresem nie mam zadnych objawow i tez w pirwszej ciazy od razu wiedzialam ze cos sie swieci, ale w zeszlym cyklu mialam takie same objawy jak w pierwszej ciazy i nic, i teraz tez mam i obawiam sie ze to jajniki i hormonki i leczenie jakies regulujace bedzie wymagane, zdziwiolo mnie tylko to ze od wczoraj jakby korek u samej gory pochwy no i ciasno tam jak diabli rano termometr mial problem chcialam teraz zbadac sluz i tez ciasnica jak cholera:P i tak dziwnie
?

ja mialam rozne cykle , ale takie odczucia to juz odkad pamietam :) wiec chyba normalne calkiem :)
mnie sutki nie bolaly nigdy wczesniej tylko cala piers , a teraz to i sutki bola :)

ewula ale mnie nie chodzi o twarda i zamknieta szyjke bo te opisy juz znam ( jak czubek nosa) :) ale chodzi mi o " rozpulchniona" tak jak lekarz okresla we wczesnej ciazy, i jak np samemu sie bada to jak to czuc
asionek ty pisalas ze mialas rozpulchniona czyli jaka ? jak to czulas?

pisalam , ze mialam zasinione , ale wejscie do pochwy , podobno tez objaw ciazy :) na szyjce sie nie znam nigdy sobie tam nie grzebalam , ani nic wiec nie pomoge ...

Nie chcę się badać, ostatecznie mam już moją trójeczkę:-), a na badania trzeba kasy, cierpliwości i czasu. W mojej sytuacji wolę to zostawić dla dzieci

tez bym sie nie badala .. wyszlo , ze jest ok i tego sie trzymaj :) w koncu masz juz trojke wiec plodna jestes napewno , a i staranka byly raz wiec niekoniecznie od razu musialas byc w ciazy :) roznie bywa raz sie uda raz nie .... &&&&&&&&&&&&&& dla ciebie :)

milego dnia dziewczyny !!!!!!!!!!!!

Witajcie dziewczęta :-)

Sol, no to nieźle. Ja wiem, że dla Ciebie to stres, ale mimo wszystko micha mi się ucieszyła i cały czas cieszy :sorry: W każdym bądź razie niech będzie po Twojej myśli :tak:
Just, trzymam kciuki za mieszkanko cały czas. Jestem pewna, że niedługo znajdziesz swoją perełkę wymarzoną :tak:

Ja dzisiaj wstałam o 6:30, zapakowałam Dynię (pies - raczej suczka, siostra Groszka /tak dla jasności ;-)/) do autka i pojechałam na kurs do ZK. Później zawiozłam Dynię do jej koleżanki i wyszalały się tak, że białe znaczenia Dyni zamieniły się w kolor szaro-czarny :unsure:
Teraz padła jak stonka i chrapie jak mały żul :sorry:
@ mi się chyba powoli zbliża, bo dzisiaj naskoczyłam na mojego M i to 2 razy :zawstydzona/y: Ledwie wstał z wyrka żeby dać mi buziaka na pożegnanie a ja do niego wyskoczyłam, że chleba wczoraj nie zakrył :sorry: po czym za 15 min na stacji Shell nie mogłam otworzyć wlewu do paliwa i męczę się tym kluczykiem i męczę, w końcu dzwonię do niego, nie daję mu dojść do głosu i pretensje czemu zamknął go na kluczyk skoro wie, że się zacina. Jak skończyłam ehem ehem "rozmawiać" i dałam mu dojść do słowa, to wykrztusił z siebie, że wlew jest otwarty i może nie w tą stronę kręcę. No i miał rację :zawstydzona/y: Mało tego, przyjechał za mną do Wrocławia żeby mnie uściskać. Mam teraz kaca moralnego. Ale.. namówiłam go żeby pojechał do kolegi a ja upichcę obiadek

Ale małpa ze mnie
:confused2:

reklama
Balbinka - toś po mężu pojechała :-D A co do dzidzi - ja bym chciała trójkę ... ale jak trafię 6 w totka, spłacę kredyt za mieszkanie, kupię większe mieszkanie i samochód - wtedy mogę zajść w 3 ciążę. Uwierz że na 47m2 we trójkę nam było ciasno a teraz jest jeszcze weselej... to co by było przy trójce dzieci. Już teraz się zastanawiam jak to będzie za lat 10-15 bo nasza sypialnia jest przechodnia :dry: chyba za 10 lat zdecydujemy się na remont kolejny i wybicie drugiego wejścia od strony salonu do dziewczyn. Co prawda rozwali mi to całkiem już salon ale... wolę to niż się męczyć później :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry