Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale za to w takim razie Tobie nie życze skoro nie chcesz ;-) chyba byłaby niezła niespodzianka co ????????? 

Ale po trzeciej ciąży to bym chyba na wózku inwalidzkim wylądowała :-( Już mnie tak boli kręgosłup że ledwo ciągnę a co dopiero po trzecim maluchu
A kciuki będę trzymać aż do twojego bezbolesnego porodu ;-) To masz jak w banku ;-) I więcej wiary z nadzieją
Laparo rozjaśni światełko w tunelu i w końcu wam się uda

ASIONEK: ceny są kosmiczne, niczym mój Kosmonauta ;-) chyba pójdę do agencji nieruchomości, na plotach dzisiaj ten temat poruszyłam z dziewczynami i jedna ze znajomych korzystała już dwa razy z agencji i była zadowolona, tylko im trzeba zapłacić...![]()
asionek ja mam tak samo normalnie przed okresem nie mam zadnych objawow i tez w pirwszej ciazy od razu wiedzialam ze cos sie swieci, ale w zeszlym cyklu mialam takie same objawy jak w pierwszej ciazy i nic, i teraz tez mam i obawiam sie ze to jajniki i hormonki i leczenie jakies regulujace bedzie wymagane, zdziwiolo mnie tylko to ze od wczoraj jakby korek u samej gory pochwy no i ciasno tam jak diabli rano termometr mial problem chcialam teraz zbadac sluz i tez ciasnica jak cholerai tak dziwnie
?
ewula ale mnie nie chodzi o twarda i zamknieta szyjke bo te opisy juz znam ( jak czubek nosa)ale chodzi mi o " rozpulchniona" tak jak lekarz okresla we wczesnej ciazy, i jak np samemu sie bada to jak to czuc
asionek ty pisalas ze mialas rozpulchniona czyli jaka ? jak to czulas?
Nie chcę się badać, ostatecznie mam już moją trójeczkę:-), a na badania trzeba kasy, cierpliwości i czasu. W mojej sytuacji wolę to zostawić dla dzieci
W każdym bądź razie niech będzie po Twojej myśli 

Ledwie wstał z wyrka żeby dać mi buziaka na pożegnanie a ja do niego wyskoczyłam, że chleba wczoraj nie zakrył
po czym za 15 min na stacji Shell nie mogłam otworzyć wlewu do paliwa i męczę się tym kluczykiem i męczę, w końcu dzwonię do niego, nie daję mu dojść do głosu i pretensje czemu zamknął go na kluczyk skoro wie, że się zacina. Jak skończyłam ehem ehem "rozmawiać" i dałam mu dojść do słowa, to wykrztusił z siebie, że wlew jest otwarty i może nie w tą stronę kręcę. No i miał rację
Mało tego, przyjechał za mną do Wrocławia żeby mnie uściskać. Mam teraz kaca moralnego. Ale.. namówiłam go żeby pojechał do kolegi a ja upichcę obiadek 
A co do dzidzi - ja bym chciała trójkę ... ale jak trafię 6 w totka, spłacę kredyt za mieszkanie, kupię większe mieszkanie i samochód - wtedy mogę zajść w 3 ciążę. Uwierz że na 47m2 we trójkę nam było ciasno a teraz jest jeszcze weselej... to co by było przy trójce dzieci. Już teraz się zastanawiam jak to będzie za lat 10-15 bo nasza sypialnia jest przechodnia
chyba za 10 lat zdecydujemy się na remont kolejny i wybicie drugiego wejścia od strony salonu do dziewczyn. Co prawda rozwali mi to całkiem już salon ale... wolę to niż się męczyć później