reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie i ja,
palemko ja dopiero 18 kwietnia z mamitka, choc powinnam 20 wh najdluzszego cyklu, ale licze ze wczesniej przyjdzie malpa i po niej od razu gnam do lekarza, ja wlasnie sie wscieklam, mialam na dzis zaplanowane big zakupy i sie okazalo ze kasa na konto nie dotarla i lipa z planow :(
dziewczeta ktore odczuwaja dolegliwosci sutkowe w cyklu, kiedy sie u was zaczynaja i do kiedy trwaja ? bo ja mam tak pierwszy raz od dawien dawna i juz z 5 dni mi sie to utrzymuje od wczoraj juz zaczely wrecz bolec i zastanwiam sie kiedy przejdzie, czy to juz tak do samej malpy?

reklama
Hej dziewuszki :-)

A ja zgłupiałam - w 23-24dc miałam plamienia takie leciutkie a teraz jest 27dc i cisza :dry: na dodatek wczoraj zaszaleliśmy a zawsze przed @ wywoływało to plamienie i cisza :no: zaczynam mieć pietra :no:

gumisia - wypluj to :no:
jos - z Karolą zaszłam w pierwszym cyklu clo a z Emi w drugim cyklu po odstawieniu tabsów przy czym w pierwszym gumki były w użyciu. Za łatwo by było powiadasz? :-D oby oby :tak:

Jak w poniedziałek się nie pojawię to znaczy że dostałam zawału :-p Bo w poniedziałek oficjalnie mam dostać :-p

gumi - to będzie moja 3 @ od porodu już - bardzo szybko dostałam :dry: Z Karolą miałam 4,5 miesiąca spokoju a tu aż tydzień od skończenia plamienia :dry: i mam teraz równo 28 dni :-p

jos - no raczej nie skoro musiałam się tyle wspomagać :sorry: ale farta mam do nowości - tylko ciężko mi donosić :sorry: we wtorek zrobie testa jak coś bo biorę poprawkę 1 dnia na ruchomość cykli :-p

reklama
:dry:

Ja jestem psychiczna :-p Termin bym miała na 5 grudnia - urodziny M. :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry