Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
normalnie popołudniu miałam 37,1, 37,2. Dziś zaczął mnie boleć brzuch jak na @ więc nie powinnam się nakręcać. I jeszcze coś dziwnego w tym cyklu piersi nie bolą ;-( normalnie trzymały mnie od owulki a w tym cyklu nic no napiszcie weź się Ewka nie nakręcaj ;(Ja tez mam podobno sytuacje piersi i jajniki od owulki do @ bolaly mnie nie samowicie a teraz mam 3 przed @ i mnie od czasu do czasu poklujo jajniki i troszkie piersi jak nigdy:-)Ewula nie powiem nie nakrecaj sie bo kazda z nas sie nakreca tak samo ja ty;-)Pozdrawiami tym sposobem dołączyłam do nakręcających się
u mnie tempka przed owu 36,4 mniej więcej po owu skoczyła do 36,7 -36,8 dziś jest 10dni po owu rano nie zmierzyłam bo oczywiście nie chciałam sie nakręcać a teraz po powrocie z pracy jakies 2h poleżałam i pomyślałam zmierze tak zeby zobaczyć i było 37,5normalnie popołudniu miałam 37,1, 37,2. Dziś zaczął mnie boleć brzuch jak na @ więc nie powinnam się nakręcać. I jeszcze coś dziwnego w tym cyklu piersi nie bolą ;-( normalnie trzymały mnie od owulki a w tym cyklu nic no napiszcie weź się Ewka nie nakręcaj ;(
widziałam serduszko, a jak lekarz dał na głośniki to huczało, że hoho!! lekarz pokazał nerki, wątrobę, rozwodził się nad pięknym kręgosłupkiem 
raz nawet malec piątkę nam przybił prosto w ekran
Małe zostało obmierzone z każdej strony, mi pobrano krew na PAPPA a wyniki w piątek najwcześniej... Mnie tez wlasnie zaskoczylo bo ja przewaznie mialam straszne bole od owulki do @ a teraz to zbytnio ich nie czuje tylko same klucie.Ewulka ja mysle ze na test jeszcze za wczesnie,najlepiej to zrobic w dniu spodziewanej @ a jesli jest ciezkie czekanie to idz na BHCG wtedy to 3-4 dni przed @ i wykarze ci.bo te badania sa pewniejsze niz testy.ja tez bym poszla ale jestem w kanadzie i niewiem gdzie tu moge gdziekolwiek pojsc dlatego tez czekam do @ i dopiero bede mogla tescic:-)Trzymam kciuki za ciebie Ewulka i za siebie tez:-)nikusia no właśnie dziwne nie z tymi cyckamiw poprzednim cyklu mnie okropnie bolały az sie nie mogłam dotykać a wtym troche pobolały po owulce ale jakoś inaczej a teraz nic cisza;( jak @ nie przyjdzie to testuje w niedziele chyba miałm czekać do 8.04 ale nie dam rady. w niedziele będzie 14dni po owu to juz powinno coś wyjść;(