reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolka no no ładny kwiatuszek :-D szkoda ze mama go nie widzi :-D

kochane mykam wsadzić dupsko do auta i na cmentarz:-)
bede wieczorkiem:*
BAJ ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki mam pytanie do fanek tem. ile skacze tempka w ciąży?

Kocurku ty mierzyłaś bardzo długo i o różnych porach. Ile miałaś tem. tak w 10 dni po owu już była podwyższona? i tylko ta rano ? czy popołudniu też? i ile? masz gdzies jeszcze te pomiary? mogłabyś napisać;)

jestem już po spacerze-nogi mi w doopkę wchodzą;/

mama hmm.. było to tak... z piątku na sobotę miałam krechę, ale nie żeby aż taką intensywną .... kolejnego dnia też bez rewelacji i wtedy zadziałaliśmy i jeszcze następnego dnia rano - tego dnia miałam już pod wieczór mocną krechę, która utrzymywała się jeszcze trzy dni :)..... w sumie dwa działania w momencie jak się ta druga krecha intensyfikowała :) byłam pewna, że za wcześnie będzie :)

mlodamamusia czuję się świetnie (pomijając ból zęba ...grrrr..) Widziałam dziś na wielkim ekranie usg maluszka i taki był prześliczny....... :sorry2: wzruszyłam się strasznie, ocierałam grochy przy studentach Akademii Medycznej ..... było wspaniale ....... niezapomniane przeżycie :sorry2:
KOCUREK- dzieki za odp.:)
no i super,ze Niunie pooglądałaś:)) nic nie dojrzeli między nóżkami??? :)

Przełożyłam termin laparo z 19.04 na 17.05 - wiem, nie musicie komentować ... :(
płacze, płacze i jeszcze raz płacze ... ide do łóżka, nie będę wchodziła juz dzs na BB ...
rano była u mnie tesciowa ze swoją najukochansza wnuczką, która wychwalałą pod niebiosa(bratu mojego męża urodziła się córka w sierpniu 2010) cała wizyta polegała na tym, ze wciąż powtarzała jaką ma piękną mądra cudowną i wpsaniałą wnusię-jedyną na świcie !!! Gdy powiedziałam , ze ide na laparoskopie, bo tez bardzo chcemy miec dziecko, wiecie co powiedziała ?????? - że fajnie nam tuje urosły na ogródku .... ide ryczec dalej ... czuje sie jak rozjechane ***** !!!!!!!

PALEMKA- łapy i giry opadają-na taką kobietę brak słow....
ją nie interesuje co u Was-przyszła Cie zdołować.......popłacz sobie -mi jest smutno razem z Tobą..

EWULA- cześć :))

ide obrac ziemniaczki bo zaraz bedzie Tom..

Tato dzwonił, ze z moją babcia nieciekawie, pogotowie ją zabrało.:-(
Ide bo straciłam venę.....
Przykro mi:( Pewnie chwilowo i przejdzie...
dzięki dziewczyny. Babcia stara jest już ma 86 lat i choruje na wszystkie choroby starości prócz demencji i sklerozy.Sorki ale uciekam....
Powodzenia:)Niedawno przechodziłam to samo ze swoja babcią:(

mama hmm.. było to tak... z piątku na sobotę miałam krechę, ale nie żeby aż taką intensywną .... kolejnego dnia też bez rewelacji i wtedy zadziałaliśmy i jeszcze następnego dnia rano - tego dnia miałam już pod wieczór mocną krechę, która utrzymywała się jeszcze trzy dni :)..... w sumie dwa działania w momencie jak się ta druga krecha intensyfikowała :) byłam pewna, że za wcześnie będzie :)
Mama a Ty który dc masz? Ja 10 ale u mnie nie wiadomo kiedy owulka...jutro idę do ginka.
mlodamamusia czuję się świetnie (pomijając ból zęba ...grrrr..) Widziałam dziś na wielkim ekranie usg maluszka i taki był prześliczny....... :sorry2: wzruszyłam się strasznie, ocierałam grochy przy studentach Akademii Medycznej ..... było wspaniale ....... niezapomniane przeżycie :sorry2:
Zazdroszczę!Też chcę,wysyłaj ~~~~ :)
Przełożyłam termin laparo z 19.04 na 17.05 - wiem, nie musicie komentować ... :(
płacze, płacze i jeszcze raz płacze ... ide do łóżka, nie będę wchodziła juz dzs na BB ...
rano była u mnie tesciowa ze swoją najukochansza wnuczką, która wychwalałą pod niebiosa(bratu mojego męża urodziła się córka w sierpniu 2010) cała wizyta polegała na tym, ze wciąż powtarzała jaką ma piękną mądra cudowną i wpsaniałą wnusię-jedyną na świcie !!! Gdy powiedziałam , ze ide na laparoskopie, bo tez bardzo chcemy miec dziecko, wiecie co powiedziała ?????? - że fajnie nam tuje urosły na ogródku .... ide ryczec dalej ... czuje sie jak rozjechane ***** !!!!!!!
Co do laparo: no comments
Co do teściówy...współczuję,ja na szczęście ze swoja nie mam kontaktu:)

DZIEWCZYNY trzymajcie kciuki, jutro się dowiem czy mieszkanie ludzi, do których dzwoniłam jest nadal do wynajęcia, tylko, że jest 50% szans, bo oni zastanawiają się nad sprzedażą tego...
Gdyby to się udało, ale nie mogę się nakręcać... Jeszcze niczego nie wiadomo... O raju :szok: jest cień nadziei, mieszkanie stoi puste, trzeba by tylko było je odmalować i lekko podszykować, więc kciukasy zaciskajcie!!!!!

I nic nie piszesz????!!!! Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jestem już po spacerze-nogi mi w doopkę wchodzą;/

KOCUREK- dzieki za odp.:)
no i super,ze Niunie pooglądałaś:)) nic nie dojrzeli między nóżkami??? :)

PALEMKA- łapy i giry opadają-na taką kobietę brak słow....
ją nie interesuje co u Was-przyszła Cie zdołować.......popłacz sobie -mi jest smutno razem z Tobą..

EWULA- cześć :))

ide obrac ziemniaczki bo zaraz bedzie Tom..
Smacznego:))
Ja jeszcze nic dzisiaj nie jadłam,nie było czasu.Byłam po rzeczy Siorki w domu,matka powiedziała przy niej,że sie zabije itp itd,mała wyła całą drogę w aucie i nie mogłam jej uspokoić,nawet nie chciała o tym rozmawiać,twierdziła,że płacze z innego powodu.Jasne!
Na szczęście na piątek ma wizytę u psychologa a jutro u pedagog.

Przyszła moja nowa,różowa torebka.Powiem Wam że super jak za tą cenę.
A wchodząc dzisiaj do domu dostałam zawału:pies wylał kilka litrów oleju...po całej wykładzinie i podłodze ciągała butlę która sie otworzyła,zjadła 2 książki do anglika i moją torebusie Solara:(((((((((((((

ewula jak po owu skoczyła mi tempka do 36,8-9 (poranna 6:15) to tak już zostało do teraz ... a popołudniu albo wieczorkiem to potrafiła skoczyć nawet do 37,7 ale średnio dzienna była na poziomie 37,3-4 .... i ciekawostka - 10 dni po owu spadła raz tylko do 36,6 (czyżby słynny spadek implantacyjny?)

mamuś byłam tak strasznie pod wrażeniem tego wszystkiego co lekarz studentom tłumaczył i pokazywał, że na śmierć zapomniałam zagadnąć czy coś dynda czy nie dynda u maleństwa :-D raaaany ależ to jest przeżycie :sorry2: nie mogę ochłonąć ..... żałujemy z G. że akurat szefostwo belgijskie kazało mu dziś prezentację przedstawiać w Wawie .... a teraz G. pędzi do Trójmiasta eeeeh no trudno .... ważne, że na razie wyniki w normie a maleństwo PRZEPIĘKNE ...... rozśmieszało studentów kopniakami i drapało sie po uszku .... :sorry2::sorry2::sorry2:

JUST &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

OLIWKA wysyłam :)))))) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ajajajajjjjj jak ja sobie przypomnę małego Bilona naszego :-D:-D

Syn woła, że głodny - idę sprawdzić jak tam mój kurczak sie miewa w piekarniku

Ostatnia edycja:
Kocurek- no domyslam sie ,ze mega przezycie ,pamietam jak to u mnie było...

MŁODAM- cześć ponownie..

OLIWKA- ale masz dzień ...

mąż kończy jeść i zaraz idziemy działać:)) dzieci na ogrodzie :)
musimy sie szybko uwinąć :)

reklama
czesc wszystkim :))
tyle naskrobalyscie , ze myslalam , ze juz nie nadrobie :-D

Psiaki - tak. Wszystkie mieszkają z nami. Właśnie wszystkie 6 głów upchało się dookoła moich nóg i chrapią przynajmniej na 3 głosy :-D [/COLOR]:-D

u mnie identyczna sytuacja, obcięcie, nowy liść i nic poza tym ;-)

zazdroszcze pieski sa przepiekne :))
a kwiatka to pewnie ubilysmy niechcacy :shocked2:

Czesc dziewczyny.Jestem tu nowa i tez staram sie o dziecko.Mam pytanko wiem ze nie dotyczy tematu ale to jest wazne dla mnie.Czy jest moze na tym forum jakas dziewczyna ktora mieszka w kanadzie?Niedawno przylecialam do kanady z mezem ale nie mamy tu praktycznie nikogo a chcialabym wybrac sie do gin ale niewiem gdzie w kanadzie moge go znalesc.Bardzo prosze o odpowiedz jesli jest ktos z kanady:)

moze na watku o Kanadzie sie jakies znajda ?? a jak nie u nas jest przyszla mamusia z Montrealu :)

dzien dobry:( wstalam mega niewyspana :(
dzis tempka 6 z rzedu wzrostowa 37,3 oraz ogromny bol w prawej pachwinie, i w ten oto sposob sie nakrecam :P heheh
lece na miasto pozalatwiac co nie co i wroce do was niebawem:)

nakrecanie sie jest normalne :)) tez tak mialam
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))

mamus : dzieki :) to bedzie nie tylko spa, znaczy spa na miejscu. tylko w roznych hotelach, nie wiemy gdzie - tam gdzie zajedziemy danego dnia :)
a wlasciwie SPA nie to jest najlepszy aspekt naszego wypadu
wypozyczamy samochod i bedziemy przez 6 dni znow jak studenciaki : zwiedzac szwedac sie wlasnie bez celu, to tu to tam, jak dlugo nam sie podoba :)
tylko wieczorem wrocimy do hotelu spa a nie jak kiedys pod namiot
choc namiot tez mnie kusil
ale F. jest naparwde zmeczony jego chora praca wiec jednak zapodamy dziadkow w jaccuzi :)

super wakacje sie wam szykuja !! pozazdroscic :)) je sie narazie nigdzie nie ruszam ... do PL chcialam jechac , ale sama nie pojade
no nic moze jeszcze jakos sie uda :))

Ja zapisałam małą do szkoły,zaczyna jutro o 7.45 :szok:.Jak ja wstanę???? Ale od razu zapisali ja do psychologa,pedagog itp.Zero problemu.

super !! ciesze sie bardzo :))

a ja mam dosyc i placenia skladek ktore zabieraja z wyplaty i placenia dodatkowo za wszystko, albo jedno albo drugie, nie odpuszcze mu, ale zaplakanej to wstyd wiec odpuscilam, naladuje akumulatory i roce tam jutro z wieksza moca, albo mama ich poszczuje, ta to potrafi :P heheh a zakonczenie tego sezonu, julka ma zginac w wypadku samochodowym :(

no wlasnie porazka z tym NFZ :/ wspolczuje nerwow i masz racje nie odpuszczaj !! nalezy ci sie w koncu za cos placisz te kupe kasy

wiecie co...
mam problem.
zrobilam sobie test. I trzeba bylo go nie robic. Quick Vu jakis taki nadlamany byl jak wyjelam z opakowania i w jednym miejscu pasek testowy jakby zdrarty. Zrobilam i... jest kreska kontrolna i obok niej druga blada rozowa kreska... bardzo blada... nie chce sie nakrecac, wiec mi powiedzcie po prostu, ze to uszkodzony test (polamany, podarty...) i nie ma co. I tak strasznie blisko siebie sa te kreski... w odleglosci moze 3 mm.
Raczej nic nie bedzie widac ale na wszelki wklejam.
Zobacz załącznik 341140

ja widze 2 kreske :)
zrob jutro rano jeszcze jakis inny :) moze te digital ?? one sa naprawde czule !! powodzenia i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Tato dzwonił, ze z moją babcia nieciekawie, pogotowie ją zabrało.:-(
Ide bo straciłam venę.....

trzymaj sie Wisienka !! a ja trzymam mocno kciuki zeby babcia szybko doszla do siebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

DZIEWCZYNY trzymajcie kciuki, jutro się dowiem czy mieszkanie ludzi, do których dzwoniłam jest nadal do wynajęcia, tylko, że jest 50% szans, bo oni zastanawiają się nad sprzedażą tego...
Gdyby to się udało, ale nie mogę się nakręcać... Jeszcze niczego nie wiadomo... O raju :szok: jest cień nadziei, mieszkanie stoi puste, trzeba by tylko było je odmalować i lekko podszykować, więc kciukasy zaciskajcie!!!!!

no to trzymamy mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :) w koncu mui sie udac !! :)

Dziewczynki mam pytanie do fanek tem. ile skacze tempka w ciąży?

Kocurku ty mierzyłaś bardzo długo i o różnych porach. Ile miałaś tem. tak w 10 dni po owu już była podwyższona? i tylko ta rano ? czy popołudniu też? i ile? masz gdzies jeszcze te pomiary? mogłabyś napisać;)

ja nie mierzylam nigdy codziennie , ale wiem , ze moja normalna tempka to gdzies kolo 36 , czasami mniej :/
jak zaczelam mierzyc przed testowaniem to byla caly czas ponad 37, 3 , 37,4 , a po poludniu jeszcze wiecej :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry