reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry Kochane :))))

Wczoraj się skusiłam na mały spacer i znowu zemdlałam...no szlag by to wzięło. Czy ja z domu nie mogę się ruszyć? :wściekła/y:

mary - wiedziałam, że mieszkanko się sprzeda ;-) Super, że macie to już za sobą i możecie zaczynać bez bagażu :)))

pok - babolu okropny !!!!!! Testa rób bo mnie od wczoraj nosi :-D

Kocurek - teraz BUZI to pok dostaje, tak ? Dobrze, dobrze.... :-p zapamiętam, a na wszelki wypadek zapiszę :-D :*:* Co to za konsultacje takie niecierpiące zwłoki ?

Wiola - no nareszcie przemówiłaś :-)))))))))) Trzymaj się dzielnie kochane, a przede wszystkim czyczki ;-) i zdrówka dla Iwonki, żeby brzuszek nie bolał :)))

reklama
witajcie -to ja kobieta czynu :))
śniadanie zjedzone,teraz kawką sie delektuję

JOS- :*...
GOSIANNE- dzieki za &&&&& trzymaj kochana,trzyyymaj!

MADE- jesteś w koncu-wizualizajca pilnie potrzebna-jestem po owu-łącz mi co trzeba i niech sie zagniezdzi:)))

wspolczuje omdlenia;/

KOCUREK- niefajnie z tym zębem-chyba jednak stomatolog sie kłania..

SOL- ja nie robię tertów wiec nie mam przepisu-robię ciasta..

WIOLA- bądz dzielna kochana i uwolnij (.)(.) !!
mam nadzieje,ze z Iwy brzuszkiem bedzie dobrze :)

MARY- gratki sprzedaży mieszkania !! no to teraz bedziesz szalała w meblowych sklepach :)))))

POK- ????????????????? jak tam ??mam nadzieje,ze dziś nie bedziesz spala do 12 ?? :)
wstawaj i sikaj !!

moja temp.z wczoraj 36,7 a dzis 36,9 :) na pewno jestem po owu :)
działania były we wtorek i w środe-dziś nie bedzie bo Tom wróci po północy a w piątek to już za pozno wiec bardzo licze ,ze skoro trafilismy w samą owulkę to sie uda.....znów nadzieja ...

BABY pisać bo przez Was mam post pod postem ...:)
Sol- aaaauaa:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej mama hej made :)))) Ty jak śliczna, renesansowa dwórka mdlejesz gustownie widzę ;))))

Ja tu właśnie z powodu pok tak z rańca wystartowałam :)

Dzień dobry!!!:-):-):-)

ja też dzisiaj kobieta czynu :-D
byłam już na pobraniu krwi, wchodzę po numerek, a pani Piguła, pyta: "pani w ciąży? To pani już zostanie" :-D więc kolejka mnie nie obowiązywała :-D tylko oczywiście jakiegoś świstka lekarz mi nie dał i musiałam po całej przychodni biegać, żeby jakiś tam świstek wypełnić...

Zakupy już zrobione, świeże pieczywko, na obiad już też mam coś :tak: hahaha i muszę się pochwalić!!! Kupiłam na nową drogę życia garnki :-D:-D:-D śliczne z żółtymi tulipankami :-D

MAMA, KOCURREK, WIOLKA, MADE komu herbatki???

Jestem i ja.Dzieci w szkole/przedszkolu itp.Kto wymyślił lekcje o 7.45???No pytam kto???
Włączam kompa a tu negatyw na Allegro od idiotki,od której chciałam kupić łóżko.Przed ''KUP TERAZ'' zadzwoniłam i pytam:łóżko piętrowe,dla 2 dzieci, 2 materace itp itp a ona,że tak.Kupuję,babka ma wpisany odbiór osobisty i płatność przy odbiorze ( i tak zeznała przy rozmowie tel.) po czym dzwoni,że chce kasę na konto...patrzę a to w ogóle aukcja grzecznościowa,czyli łóżko nie jest tej osoby co wystawia aukcję.A na koniec okazuje się,że to łóżko jest piętrowe i owszem ale tylko dla jednego dziecka!!!!Aaaaaaaaaaaa!!!Napisałam jej,że rezygnuje w związku z tym itp.Ona aferę kręciła, z moim mężem przez telefon dyskusje bo zagroziłam,że zgłoszę to Allegro a ona żeby nie itd.No to my, że ok,nie ma problemu.I co?????Dzisiaj mi wystawiła negatywa,że zrezygnowałam bez powodu!
Idę nadrobić...no i dzień dobry.
P.S. Mam adres tego babsztyle,nakopie jej!!!

mamitka - od dwóch nocy moja mantra to: Trafione-zatopione :-p nic się Kochana nie martw ;))))) ja nie zapomniałam o Twojej fasolce !!!!!! :-D))))

Wiola - ja byłam w szpitalu bez dziecka 8 dni i wiem jakie to przeżycie dla matki. Kciuki Kochana ;)))

boogie herbatka dziękuję :)) ja tylko poproszę tym nowym garnkiem po głowie mnie trzepnąć - wtedy zęba nie będzie już czuć trzeba

hej oliwka tak jest - dołożyc babie, a co :)

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny :-D Witam się i ja :-)

Mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzidzie :-)

Wiola współczuję Ci nocy, biedna Iwonka, może kolkę ma?

Hej Made mam nadzieję, że Twoje nóżki mają sie lepiej :-)

Kocurku to Ty miałaś studentów jak byłaś na usg? Pytam, bo tak przeleciałam te strony od wczoraj.

Pok jak teścik???

Sol ja robię torty z biszkopta :-) piekę biszkopt w tortownicy, kupuję dwa opakowania kremów do tortów różne smaki, takie co się na mleku miksuje i wychodzą super. Można też taki biszkopt posmarować dżemem pod tą masę albo dodać jakieś owoce :-) ostatnio nawet piekliśmy z mężem na moje urodziny, a ja jemu upiekłam :-) Tylko przepis dam Ci jutro albo napisze Ci w smsie po południu, na biszkopt. Zawsze wychodzi :-)

Oliwka ja i tak zgłosiłabym sprawę na Allegro. Ja kiedyś wystawiłam aukcję grzecznościową i mi ją wykosaowało allegro, więc dziwię się że tego nie dopilnowali. Nie daj jej.

reklama
mama - tra la la ;-)
wiola - dasz radę :-D Ja Karoli się pozbywałam odkąd miesiąc skończyła bo musiałam na zjazdach siedzieć to i ty dasz radę :tak: zleci jak z bicza strzelił :tak:

pscółka - dzięki ;-)

A ja kończę śniadanko i spadamy do Reala po promocyjne pampersy :tak: M w pracy a ja kombinuję jak się zabierzemy :-p

Z tym tortem to w zeszłym roku miałam ubaw :-p Kupiłam jeden (zamówiony trzy dni wcześniej) - Karola strasznie chciała go zobaczyć i co? zrzuciła go na podłogę. M poleciał na miasto szukać czegoś gotowego - wrócił po półtorej godziny, tuż przed gośćmi :-D A to była sobota po 15 :-D Mój dzielny miś :-D Farta miał jak nie wiem co :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry