Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja nie dokończyłam kanałowego leczenia bo straszne męczarnie przeżyłam i wygenerowałam fobię
ale w sumie teraz to dobrze, że ten mój ząb jest otwarty, bo cokolwiek się będzie dziać pod nim to przez kanały jest ujście dla stanu zapalnego i stomatolog mi tylko co jakiś czas te kanaliki będzie udrażnaić na razie - nie jest to przyjemne ale lepsze niż ból zęba ;-)
z sol niezła agentka jest - to sie wyczuwa na odległość 

)
ale @ brak więc nadzieja jestbalbinka lecz lecz ząbki przed ciążąja nie dokończyłam kanałowego leczenia bo straszne męczarnie przeżyłam i wygenerowałam fobię
ale w sumie teraz to dobrze, że ten mój ząb jest otwarty, bo cokolwiek się będzie dziać pod nim to przez kanały jest ujście dla stanu zapalnego i stomatolog mi tylko co jakiś czas te kanaliki będzie udrażnaić na razie - nie jest to przyjemne ale lepsze niż ból zęba ;-)
mama no jakże by inaczejz sol niezła agentka jest - to sie wyczuwa na odległość
![]()
(raaaaaany .... a jak się mylę)

Ależ ja Cię proszę...wstałam o 6.50,byłam w szkole minute przed dzwonkiem i nadal się nie obudziłamJestem nietomna,nawet nie chcę wiedzieć jak wyszedł mój makijaż...
))Za to kolor włosów ohydny mi wyszedł,wczoraj farbowałam,muszę dzisiaj znowu.

ale ja rozpieszczana 
no i 100 nie moja
ale co tam tata dał to pojde
:-)
3mam kciuki!;**