Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Karola królewskie śniadanie mistrza
To ja Cię przygarniam na śniadanie a'la Boogie pieczywko, biały ser i dżem porzeczkowy, mniam do tego kawusia i koktajl z brzoskwini
Oliwka, ja z natury to też wolę dłużej posiedzieć w nocy i dłużej pospać rano Pewnie, jak z M w weekend zasiedzimy się do późna to wstaję też później, ale pod warunkiem, że żaden pies nie zacznie dobijać się do naszej sypialni prosząc o spacer. Wtedy to już mam pozamiatane i nie zasnę ponownie
Młoda, no jak mój mąż wcześniej pracował to też nie za wesoło ze wstawaniem. Najpierw 25km do Wrocławia, potem przez cały Wrocław po uszy zakorkowany i dopiero na Bielanach Wrocławskich do tyrki. Kto z Wrocławia lub okolic to wie co to za trasa Oleśnica - Bielany Wrocławskie ;-)
A teraz... Nikt by się nie spodziewał, że parę wiosek dalej, dosłownie 10 min. drogi od domu znajdzie super robotę na stanowisku dyrektora tyle razy przejeżdżaliśmy kolo tej firmy i zawsze zastanawiałam się czym się zajmują, a tu proszę ;-)
p.s. Zakręciło mi się w głowie, a siedzę cały czas
karolina może nie jest tak żle Ja tez sie ostatnio przefarbowałam na blond. I szarpnełam się na farbe loreal cating cośtam 30zł kosztowała ale wyszła ładnie (karmelowy blond)
Balbinka moja psina to najbardziej uwielbia dzien tygodnia niedziele cały dzien lezy w łożku i śpi ze mną... Na dwor to sie jej nie chce iść...
A jak juz chce siku to daje mi to dalikatnie do zrozumienia liżąc mnie po policzku :-)