reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos a ja Cię potrzebuję:)))))))))))

NIE KUPUJCIE TOREBEK ZE STRONY KTÓRĄ OSTATNIO PODAŁAM.

Realizacja szybka,torebka piekna ale rączka się rozerwała i odpadła podczas pierwszych godzin uzytkowania.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kochane ja tez uciekam juz ;-) na 10 wizyta u psiego fryzjera ;-)
bede później :-D

O ile mnie psina nie pogryzie za to co jej zrobiłam :_D a raczej co jej fryzjerki zrobiły
:-D he ;-)

BAJ;*

MIłego dnia kochane :-)

u mnie tez pada;(

ja dziś zostaje w domu bo jestem przeziębiona i ukrywam sie przed żartami z okazji 1kwietnia. Jakoś nie czuje tego święta:zawstydzona/y:

KOCUREK- na prawdę Jos jest w ciąży:)

MARY- witaj :)

ide suszyć włosy.

EWULA- ja też nie czuje tego "święta " dlatego dalam sie nabrac Sol :)))nie pomyślałam,ze dziś 1 IV.

Kocurek nie wiem czy Jos zrobiła fotkę testu-robilam tym Clearblue co pogazuje czy ciąża i ktory tydzień..
zresztą nie bede Was przekonywać:)) jak wróci ze żłobka to sama Wam odpisze na Wasze pytania :)

i tak w temacie zostając czy leki nasenne mogą zaszkodzić???bo sama biore Benosen i teraz jak jestem po owu to już ie boje ,przez obawy Jos...dziś nie wziełam i bardzo zle spałam...

Ostatnia edycja:
WITAJ MAJECZKA- już nie bedziesz sama na grudniówkach:)a Ty dzis robiłaś jeszcze test:)??

Hej:-) No właśnie wreszcie towarzystwo-już myslałam,ze się nie doczekam;-)Testu dzis nie robiłam bo zbankrutuje:-D Jutro jak wystarczy mi czasu skocze na betkę. Weedend spędzam na uczelni wiec moze jeszcze jakaś GRUDNIÓWECZKA się wyłoni;-)
A Ty kiedy testujesz? Zapraszam na Grudzien jak coś;-)

Mama, no jakoś nie przekonałaś mnie, że Jos w ciąży jest ;-) Niech no testa wrzuca, ale to migiem

Dziewczyny, testa nie chcę na razie robić... Wiem, że to wina przesilenia. Kiedyś już tak miałam, że cykl w jednym miesiącu oszalał. Przez weekend nie planuję szaleć. Robię za kierowcę na babcine urodziny, w niedzielę też trochę czasu za kierownicą spędzę, a jak w poniedziałek się nie pojawi to wtedy we wtorek zatestuję :tak:

reklama
kocurek no właśnie ja też nie lubie wychodzić na idiotkę a ja niestety taka jestem ze łykam jak młody pelikan:-D

jos nie uwierzę jak nie zobacze wyniku hcg ze zdjęciem:-D:-D jos

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry